Jesu li Puella proizvodi sigurni za korištenje tijekom trudnoće?

Puella parfemi za rublje, kao i drugi proizvodi, sigurni su za korištenje tijekom trudnoće i ne utječu na plodnost. Naši proizvodi proizvedeni su s naglaskom na kvalitetu i u skladu su s strožim zakonima i propisima Europske unije.

Parfem za rublje First Dream u prošlosti je sadržavao tvar nazvanu Butylphenyl Methylpropional, koja se koristila u kozmetičkoj industriji Europske unije kao sastojak za miris u proizvodima za osobnu higijenu, sapunima i proizvodima za njegu kose. Proizvod koji je sadržavao ovu tvar u to vrijeme pružao je sve potrebne informacije, uključujući sastav i upozorenja, sukladno primjenjivim zakonima.

Upotreba ove tvari bila je ograničena i zabranjena od 1. ožujka 2022. Tvar je klasificirana kao neprikladna zbog sumnji u moguće negativne učinke na ljudski reproduktivni sustav. Kao rezultat toga, uklonili smo ovu tvar iz sastava parfema za rublje First Dream.

Na temelju zabrane prodaje proizvoda koji sadrže ovu tvar, povukli smo relevantne proizvode iz prodaje od 1. ožujka 2022. godine i obustavili njihovu proizvodnju.

Back shopping