Pjene za kupku

Puella pjena za kupku savršen je izbor za one koji žude za senzualnim i opuštajućim iskustvom kupanja. Ova čarobna pjena dizajnirana je da ispunjava vašu kupku svježim mirisom i daškom luksuza. Nudi širok izbor zavodljivih mirisa koje već poznajete iz naših Puella proizvoda.

Pjena za kupanje donosi mirise poput vanilije s lavandom, osvježavajućih citrusa, nježnih cvjetnih tonova, egzotičnih voćnih mirisa, intenzivnih osvježavajućih mirisa i slatkih aroma. S Puella pjenom za kupku, dosadna rutina postat će užitak i radost za svakog člana obitelji.

Njezina izvanredna formula revitalizira, hidratizira i omekšava vašu kožu. Dodajte samo malu količinu pjene u svoju kadu, i odmah ćete se uroniti u nebesko iskustvo.

Ako imate bilo kakva pitanja, pružimo članak posvećen često postavljanim pitanjima, poznat kao Često postavljana pitanja, gdje možete pronaći informacije o našim Puella proizvodima.

 

BESPLATNA DOSTAVAUŽIVAJTE U KUPOVINI BEZ DODATNIH TROŠKOVA

Price

01
101

Brands

1 items to display
Pjena za kupku
1/10/50/100 pranja
from 0,99 €

Pjena za kupku s mega efektom pjenjenja, dostupna u svim vašim omiljenim mirisima. Opustite se u kadi i uživajte u savršenom opuštanju s našim pjenama za kupku. Odaberite svoj...

BATH_FD
1 items total
Back shopping