Pjene za kupku

Puella pjena za kupku savršen je izbor za one koji žude za senzualnim i opuštajućim iskustvom kupanja. Ova čarobna pjena dizajnirana je da ispunjava vašu kupku svježim mirisom i daškom luksuza. Nudi širok izbor zavodljivih mirisa koje već poznajete iz naših Puella proizvoda.

Pjena za kupanje donosi mirise poput vanilije s lavandom, osvježavajućih citrusa, nježnih cvjetnih tonova, egzotičnih voćnih mirisa, intenzivnih osvježavajućih mirisa i slatkih aroma. S Puella pjenom za kupku, dosadna rutina postat će užitak i radost za svakog člana obitelji.

Njezina izvanredna formula revitalizira, hidratizira i omekšava vašu kožu. Dodajte samo malu količinu pjene u svoju kadu, i odmah ćete se uroniti u nebesko iskustvo.

Ako tražite originalan poklon za svoje najbliže, možete se odlučiti za Puella poklon pakete.

Ako imate bilo kakva pitanja, pružimo članak posvećen često postavljanim pitanjima, poznat kao Često postavljana pitanja, gdje možete pronaći informacije o našim Puella proizvodima.

 

BESPLATNA DOSTAVAUŽIVAJTE U KUPOVINI BEZ DODATNIH TROŠKOVA

Price

01
101

Brands

1 items to display
Pjena za kupku
10-50-100 pranja
from 0,99 €

Pjena za kupku s mega efektom pjenjenja, dostupna u svim vašim omiljenim mirisima. Opustite se u kadi i uživajte u savršenom opuštanju s našim pjenama za kupku. Odaberite svoj...

BATH_FD
1 items total
Back shopping