Puella poklon kupon

Puella Poklon kupon - otkrijte radost darivanja uz naše poklon kupone.

Tražite li idealan poklon koji će ispuniti želje primatelja? Poklon kupon pruža brojne mogućnosti, osiguravajući da svatko pronađe nešto što voli.

Zašto odabrati naš Poklon kupon?

 • Širok izbor – Primatelj može odabrati točno ono što želi iz našeg raznovrsnog asortimana opcija.

 • Fleksibilnost – Može se koristiti za kupnju određenih predmeta ili kao popust na ukupnu vrijednost kupovine.

 • Jednostavna kupovina – Dovoljno je nekoliko klikova i vaš poklon je spreman.

 • Elektronička dostava – Kupon će vam biti dostavljen putem e-maila kao PDF datoteka koju možete isprintati ili proslijediti osobi koju želite razveseliti.

 

Variant
Na lageru Na lageru Na lageru Na lageru Choose variant
10 € 30 € 50 € 100 € from 10 €
Category: Svi proizvodi

Razveselite svoje najdraže poklon kuponom koji im ne samo omogućuje kupovinu mirisnih proizvoda, već im također pruža slobodu i radost vlastitih izbora. Neka istraže sve predivne mogućnosti koje naša online trgovina nudi!

 

Uvjeti kupovine i uporabe poklon kupona:

 • Pojedinačna kupovina kupona: Ako stavite samo poklon kupon u košaricu, bit će vam dostavljen putem e-maila u roku od 12 sati od kupnje. Kupon se šalje nakon što je poslana faktura i potvrđena narudžba.
 • Kupovina s robom: Ako kupite kupon zajedno s drugim proizvodima, bit će vam dostavljen putem e-maila u roku od 24 sata nakon uspješnog primitka vašeg paketa. Kupon se šalje nakon što je poslana faktura i potvrđena narudžba.
 • Zasebna kupovina: U košarici možete imati samo jedan kupon određene vrijednosti. Ako želite više kupona, moraju se kupiti pojedinačno.
 • Primanje kupona: Kupon se šalje isključivo u elektroničkom obliku na e-mail koji ste koristili prilikom stvaranja narudžbe.
 • Valjanost: Poklon kupon vrijedi najviše 1 godinu i može se iskoristiti za sve proizvode.
 • Uporaba: Kupon sadrži jedinstveni kod koji treba unijeti u polje "Unesite kupon" u košarici, a vrijednost kupona automatski će se oduzeti od ukupnog iznosa narudžbe. Samo jedan kupon može se primijeniti po narudžbi. Ako želite koristiti više kupona, kontaktirajte našu korisničku podršku.


Naša preporuka:


Sigurnost:
 Vaš kupljeni kupon je vrijedan proizvod koji odmah postaje potpuno funkcionalan po dostavi. Međutim, važno je odgovorno postupati s kuponom. Kako biste osigurali da primatelj u potpunosti uživa u poklonu, preporučujemo pridržavanje ovih smjernica:

 • Čuvajte poklon sigurnim: Osigurajte da kupon bude dostupan samo vama i namijenjenom primatelju. Spriječite neovlašteni pristup.
 • Odgovornost za gubitak ili zloupotrebu: U slučaju gubitka ili zloupotrebe kupona, odgovornost leži na kupcu. Molimo vas da održavate sigurnost svog poklona.
 • Reklamacije na kupon: Ako kupon postane nevažeći zbog gubitka, zloupotrebe ili nepoštivanja sigurnosnih uputa, sukladno uvjetima i odredbama, neće biti moguće podnijeti reklamaciju niti zatražiti povrat sredstava. 

(Dodatne informacije)

 

 

 

 

Imate li bilo kakvih pitanja?

 

 Rado ćemo vam na njih odgovoriti

Odgovori
Zanima li vas naša ponuda?

 

PUELLA stavlja naglasak na iskren sastav i kvalitetu proizvoda. Uvijek smo vjerovali da naši napori ne bi smjeli podleći srednjoj vrijednosti. Naša strast za stvaranjem visokokvalitetnih proizvoda neprestano nas gura naprijed. Surađujemo s stručnjacima, istražujemo nove pravce i nismo bojažljivi mijenjati pravila igre. Naša marka stekla je povjerenje tisuća zadovoljnih kupaca iz deset zemalja, koji su nam dali više od 25.000 recenzija.

Savjeti za uporabu i doziranje

Be the first who will post an article to this item!

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Do not fill out this field:
Back shopping