Narudžba

Koji proizvod biste mi preporučili kao poklon?

Ako niste sigurni kojim mirisom biste obradovali primatelja poklona, preporučujemo da odaberete neku od različitih veličina poklon paketa koje možete pronaći na našoj web trgovini u odjeljku poklon paketi.

Imate li u ponudi poklon kupone?

Tražite savršen poklon kojim ćete ispuniti želje obdarenika? Poklon kupon pruža beskrajne mogućnosti, zahvaljujući kojima će svatko pronaći nešto što voli.

Poklon kuponi dostupni su u našem internetskom dućanu u iznosima od 10, 30, 50 i 100 €.

Više informacija o kuponima možete pronaći na poveznici: www.PUELLAmirisi.hr/poklon-kupon

Kako iskoristiti popustni kôd?

Popustne kupone isključivo dajemo putem kampanja na našim društvenim mrežama, pretplatnicima na naš newsletter, putem influencera, radijskih reklama i sličnih kanala.

Ako ste dobili kupon putem drugih sredstava, kao što su recenzije na internetu ili sa nepouzdanih web stranica koje obećavaju valjane kupone, vjerojatno je riječ o prevari.

Međutim, možete provjeriti valjanost kupona tako što ga unesete u vašu košaricu, točnije u polje naznačeno kao Umetnite kupon za popust.

Kako mogu naručiti Puellu?

Naše proizvode možete naručiti na web trgovini www.PUELLAmirisi.hr, gdje možete odabrati način dostave, plaćanja i različite varijante naših proizvoda.

Za svaki proizvod navedeni su trenutni podaci, kao što su: cijena, detaljan opis mirisa, sastav, način doziranja i druge korisne informacije.

Mogu li naručiti iz inozemstva?

Dostavljamo pošiljke samo unutar Europske unije, izuzev Malte, Cipra i otoka koji pripadaju europskim zemljama.

Što se događa nakon završetka narudžbe?

Prvo provodimo provjeru ispravnosti podataka i sadržaja u narudžbi. Zatim se vaša narudžba u skladištu priprema, pakira i spremna je za otpremu.

Nakon što se pošiljka otpremi, kupac će uvijek biti obaviješten putem e-pošte s brojem za praćenje, gdje može pratiti dostavu i saznati kada će mu biti isporučena.

Što ako je proizvod koji sam želio kupiti već rasprodan?

U slučaju da neki od naših proizvoda trenutačno nije dostupan na skladištu, uvijek se trudimo obavijestiti naše kupce o njegovoj dostupnosti putem e-pošte ili putem naše web stranice i društvenih mreža.

Na ovaj način želimo osigurati da ćete što prije dobiti informacije o dostupnosti proizvoda koji vas zanimaju.

Stoga vam preporučujemo da aktivno pratite barem jedan od ovih načina komunikacije kako biste uvijek bili pravovremeno obaviješteni.

Mogu li otkazati narudžbu?

Da, vašu narudžbu možemo otkazati, čak i nakon što je već poslana. Novac će vam biti vraćen tek nakon potvrde od prijevoznika da se pošiljka vraća nama.

8 items total
Back shopping