Da li su proizvodi Puella sigurni za korištenje tijekom trudnoće?

Da, parfemi za rublje Puella, kao i ostali proizvodi, sigurni su za korištenje tijekom trudnoće i ne utječu na plodnost.

Naši proizvodi su proizvedeni s naglaskom na kvalitetu i u skladu s strogim zakonima i propisima Europske unije. Svi sastojci korišteni u našim proizvodima pažljivo su odabrani i testirani kako bi se osigurala njihova sigurnost i učinkovitost.

Promjene u sastavu

Parfem za rublje First Dream u prošlosti je sadržavao tvar pod nazivom Butylphenyl methylpropional, koja se u kozmetičkoj industriji Europske unije koristila kao sastojak parfema u proizvodima osobne higijene, sapunima i proizvodima za njegu kose. Proizvod koji je u to vrijeme sadržavao tu tvar, imao je sve potrebne informacije, uključujući sastav i upozorenja, sukladno važećim zakonima.

Korištenje ove tvari bilo je od 01.03.2022. godine ograničeno i zabranjeno. Tvar Butylphenyl methylpropional klasificirana je kao neprikladna, i to i zbog sumnje na moguće negativne učinke na reproduktivni sustav ljudskog organizma. Kao rezultat toga, iz sastava parfema za rublje First Dream uklonili smo tu tvar.

 

Dermatološko testiranje i sigurnost

Tvrtka PUELLA podvrgnula je svoje parfeme za rublje dermatološkom testiranju. Ovo testiranje provela je tvrtka CENTRUM estetické dermatologie, léčby akné a obličejových dermatóz syncare plus, s. r. o., dana 27.09.2023.

Rezultati testiranja potvrdili su da su ovi proizvodi sigurni za kožu uz pravilnu dozu i manipulaciju te prikladni za njihovu namjeravanu upotrebu. Dokumentacija testiranja dostupna je za preuzimanje ovdjeprevedeni dokument, izvorni dokument.

Ako imate bilo kakvih pitanja ili trebate dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte. Naša korisnička podrška vam je na raspolaganju i rado ćemo vam pomoći.

Back shopping