Ostalo

Kakve mirise nudite?

Možete birati između šest parfema za rublje, ovisno o tome preferirate li slatke, svježe, cvjetne ili voćne tonove.

Parfem Double Y će vas očarati elegantnim mirisom cvjetova ylang-ylanga.

Frayo će vašoj odjeći pružiti svježu unisex aromu.

Unisex parfem JaLu obavijat će vas svježim aldehidnim mirisom.

Parfem Queenka donijet će slatki miris cvijeća i ljeta u vaš ormar.

EmiJa će obogatiti tekstil voćno-začinskim mirisom.

First Dream će vas umiriti tonovima lavande i vanilije.

Ako želite isprobati naše mirise, preporučujemo naručivanje uzoraka naših parfema za rublje, koji pokrivaju širok spektar mirisa svih naših proizvoda.

Jesu li Puella proizvodi sigurni za korištenje tijekom trudnoće?

Puella parfemi za rublje, kao i drugi proizvodi, sigurni su za korištenje tijekom trudnoće i ne utječu na plodnost. Naši proizvodi proizvedeni su s naglaskom na kvalitetu i u skladu su s strožim zakonima i propisima Europske unije.

Parfem za rublje First Dream u prošlosti je sadržavao tvar nazvanu Butylphenyl Methylpropional, koja se koristila u kozmetičkoj industriji Europske unije kao sastojak za miris u proizvodima za osobnu higijenu, sapunima i proizvodima za njegu kose. Proizvod koji je sadržavao ovu tvar u to vrijeme pružao je sve potrebne informacije, uključujući sastav i upozorenja, sukladno primjenjivim zakonima.

Upotreba ove tvari bila je ograničena i zabranjena od 1. ožujka 2022. Tvar je klasificirana kao neprikladna zbog sumnji u moguće negativne učinke na ljudski reproduktivni sustav. Kao rezultat toga, uklonili smo ovu tvar iz sastava parfema za rublje First Dream.

Na temelju zabrane prodaje proizvoda koji sadrže ovu tvar, povukli smo relevantne proizvode iz prodaje od 1. ožujka 2022. godine i obustavili njihovu proizvodnju.

Jesu li Puella parfemi štetni za ljudsko zdravlje?

Naši proizvodi su dizajnirani da odgovaraju čak i osobama koje pate od alergija i ekcema. Puella je podvrgnula svoje parfeme za rublje dermatološkom testiranju koje je obično određeno za kozmetičke proizvode. Do danas nismo primili medicinske nalaze koji potvrđuju alergijske reakcije zbog upotrebe naših proizvoda.

Kada se koriste ispravno i u propisanoj dozi, naši proizvodi su sigurni za kožu i ljudsko zdravlje.

Puella proizvodi također su prošli dermatološko testiranje. Za više informacija o izvođaču testiranja i rezultatima testiranja, molimo pogledajte OVDJE.

Tko je proizvođač Puella proizvoda?

Proizvođač naših proizvoda je češki laboratorij Mandario Company s.r.o., sa sjedištem u Pragu.

Možete li proizvode Puella kupiti u lancu trgovina DM?

Proizvode Puella možete kupiti isključivo na našem e-shopu na adresi puellamirisi.hr! Možete naručiti set uzoraka ili odabrati neki od naših omiljenih proizvoda.

Kako vas mogu kontaktirati?

Možete nas kontaktirati putem e-pošte na support@PUELLAmirisi.hr te putem naših društvenih mreža Facebook i Instagram.

Nudite li i aktivnosti te nagradne igre za kupce?

Za aktivnosti i nagradne igre pratite naše društvene mreže.

Gdje mogu kupiti Puella proizvode?

Naše proizvode možete kupiti u našoj internetskoj trgovini na www.PUELLAmirisi.hr

To je zato što nam je stalo do kvalitete naših proizvoda i također želimo održavati izravan odnos s našim kupcima te im pružiti najbolje moguće iskustvo kupovine.

Stvaranjem vlastite internetske trgovine možemo izravno komunicirati s vama, odgovoriti na vaša pitanja i pružiti vam individualni i personalizirani pristup.

Vjerujemo da na taj način možemo ispuniti vaša očekivanja i osigurati vaše maksimalno zadovoljstvo.

Što znači cruelty-free i vegan?

To znači da naši proizvodi ne sadrže sastojke životinjskog podrijetla i nisu testirani na životinjama.

Po potrebi, na zahtjev možemo pružiti proizvođačku deklaraciju koja potvrđuje da sastojci i proizvodni procesi ne uključuju bilo kakve životinjske sastojke niti testiranje na životinjama.

Je li PUELLA pogodna za alergičare, djecu, bebe i životinje?

Puella proizvode također koriste osobe koje pate od alergija i ekcema, a preferirani su izbor za obitelji s djecom i novorođenčadi. Također su dermatološki testirani. Dermatološko testiranje Puella parfema za rublje za PUELLAvone, s.r.o., provela je tvrtka CENTRUM estetické dermatologie, léčby akné a obličejových dermatóz syncare plus, s.r.o., 27. rujna 2023. Za više informacija, uključujući rezultate testiranja, molimo pogledajte opis svakog parfema za rublje.

Možete prilagoditi doziranje proizvoda prema svojim potrebama. Ako je miris preintenzivan, preporučujemo smanjenje doze za polovicu.

Također su prikladni za pranje tekstila namijenjenog životinjama. Međutim, za razliku od ljudi, životinje imaju puno osjetljiviji njuh, pa u ovom slučaju također preporučujemo smanjenje doze za polovicu.

Da biste isprobali našu alternativu omekšivaču, možete naručiti probni komplet OVDJE.

Jesu li proizvodi Puella ekološki prihvatljivi?

U PUELLA pristupamo zaštiti okoliša odgovorno. Naši mirisi za rublje ne sadrže teške metale, ostatke onečišćenja, dioksan, tvari posebno zabrinjavajućih svojstava (SVHC), parabene, tvari s postojanim, bioakumulativnim i toksičnim karakteristikama (PBT) i vPvB tvari, mikroplastike ili nanomaterijale.

Parfem se u perilici direktno aplicira na odjeću i ne ide u otpadnu vodu.

Ako budete pridržavali preporučenu dozu i rukovanje naših proizvoda, također su prikladni za postrojenja za obradu otpadnih voda.

Informacije o novim proizvodima

Pratite naše društvene mreže i bit ćete prvi koji će saznati :)

Jesu li proizvodi Puella dermatološki testirani?

Tvrtka PUELLA podvrgnula je svoje parfeme za rublje dermatološkom testiranju, koje je standardno određeno za kozmetičke proizvode.

Dermatološko testiranje Puella parfema za rublje za PUELLAvone, s.r.o., provela je tvrtka CENTRUM estetické dermatologie, léčby akné a obličejových dermatóz syncare plus, s.r.o., 27. rujna 2023. Za više informacija (uključujući rezultate testiranja), molimo pogledajte opis parfema za rublje.

Važno je napomenuti da je korištenje parfema za rublje identično korištenju običnih omekšivača i razlikuje se od tradicionalne primjene kozmetičkih proizvoda izravno na kožu.

Kada se koriste ispravno i pravilno rukuje njima, ovi proizvodi su sigurni za kožu i prikladni za svoju namjenu.

13 items total
Back shopping