Ostalo

Možete li proizvode Puella kupiti u lancu trgovina DM?

Proizvode Puella možete kupiti isključivo na našem e-shopu na adresi puellamirisi.hr! Možete naručiti set uzoraka ili odabrati neki od naših omiljenih proizvoda.

Kako vas mogu kontaktirati?

Možete nas kontaktirati putem e-pošte na support@PUELLAmirisi.hr te putem naših društvenih mreža Facebook i Instagram.

Nudite li i aktivnosti te nagradne igre za kupce?

Za aktivnosti i nagradne igre pratite naše društvene mreže.

Zašto su proizvodi dostupni samo kod nas?

Mi smo ekskluzivni distributer marke Puella, i prodajemo proizvode samo putem našeg online trgovine. Nemamo fizičke trgovine.

Što znači cruelty-free i vegan?

To znači da naši proizvodi nisu testirani na životinjama i ne sadrže sastojke životinjskog podrijetla.

Je li PUELLA pogodna za alergičare, djecu, bebe i životinje?

Naše proizvode koriste i alergičari i ekcemati. Naši proizvodi nisu omiljeni samo među našim odraslim klijentima, već također pronalaze svoje mjesto u garderobama novorođenčadi i djece.

Ne preporučujemo upotrebu za pranje tekstila za kućne ljubimce. Ukoliko vam se čini da je miris previše snažan, preporučuje se jednostavno smanjenje doze na pola.

Za isprobavanje našeg omekšivača koristite probni set koji možete naručiti na našoj web stranici: www.PUELLAmirisi.hr/uzorci-6-kom

Jesu li proizvodi Puella ekološki prihvatljivi?

U PUELLA pristupamo zaštiti okoliša odgovorno. Naši mirisi za rublje ne sadrže teške metale, ostatke onečišćenja, dioksan, tvari posebno zabrinjavajućih svojstava (SVHC), parabene, tvari s postojanim, bioakumulativnim i toksičnim karakteristikama (PBT) i vPvB tvari, mikroplastike ili nanomaterijale.

Parfem se u perilici direktno aplicira na odjeću i ne ide u otpadnu vodu.

Ako budete pridržavali preporučenu dozu i rukovanje naših proizvoda, također su prikladni za postrojenja za obradu otpadnih voda.

Informacije o novim proizvodima

Pratite naše društvene mreže i bit ćete prvi koji će saznati :)

Jesu li proizvodi Puella dermatološki testirani?

Tvrtka PUELLA je podvrgla svoje parfeme standardnom dermatološkom testiranju koje je uobičajeno za kozmetičke proizvode.

Važno je napomenuti da upotreba parfema za rublje ista je kao korištenje običnih omekšivača i razlikuje se od tradicionalnog nanošenja kozmetičkih proizvoda direktno na kožu.

Unatoč toj razlici, testiranje parfema bilo je uspješno i potvrdilo da su ovi proizvodi sigurni za kožu i pogodni za namijenjenu upotrebu kada se pridržavaju propisane doze i ispravno rukovanje.

9 items total
Back shopping