Naša priča

U svijetu gdje inovacija susreće nužnost, europski brend PUELLA pojavio se kao pionir. Pomaknuli smo granice prednosti i učinaka mirisnih parfema za pranje, redefinirajući čulno iskustvo njege rublja. S vizionarskim pristupom podigli smo pojam omekšivača rublja na potpuno novu razinu savršenstva.


Internetska trgovina puellamirisi.hr pokrenuta je 2020. godine usred pandemije. Brend Puella suočio se sa strogim ograničenjima, ali nije dopustio da ga izazovi obeshrabre. Umjesto toga, nepokolebljivo je nastavio s ambicioznim planovima.
Vratimo se na početak


Nekoliko mjeseci prije nego što smo predstavili e-trgovinu, tim Puella bio je odlučan u svojoj misiji da predstavi proizvod koji može pretvoriti obično iskustvo u zanosno čulno uživanje. Posvetili smo nebrojene sate neumornoj potrazi za idealnim mirisom, neustrašivo predani savršenstvu.

Naša vizija se protezala izvan same sfere mirisa. Cilj nam je bio razviti proizvod koji ne samo da očarava osjetila već i obuhvaća vrhunsku kvalitetu te stvara trajnu povezanost s korisnicima.

Kroz suradnju s stručnjacima iz parfemiranja, rigorozna interna testiranja i neumornu predanost, postigli smo uspjeh. Otkrili smo formulu za proizvod koji je neosporno zaslužio titulu najfinijeg i najaromatičnijeg u očima naših kupaca.

Također smo primijenili stroge standarde i dobili paneuropske certifikate. Usavršili smo naše proizvode do krajnosti, i danas s ponosom možemo reći da su zaista najbolji na tržištu.

Inovacije i revolucija u svijetu omekšivača za rublje

Na tržištu gdje susret s omekšivačem ovakvog kalibra nije bio uobičajen, Puella je napravila svoj debi kao prva, gotovo kao odgovor na poziv. Jedinstvena ponuda brenda donijela je ne samo iznimno ugodan miris, već i revolucionirala način korištenja omekšivača rublja.

Puella pruža intenzivan i dugotrajan miris s prednostima tradicionalnih omekšivača, koristeći samo 5 ml proizvoda za 4 kg rublja. Naša elegantno dizajnirana boca od 500 ml dovoljna je za nevjerojatnih 100 pranja.

Međutim, naša potraga za savršenstvom nije stala samo na stvaranju jednog iznimnog proizvoda. Svi naši kasniji proizvodi, etikete i dizajni pažljivo su oblikovani kako bi bili elegantni, intuitivni i unaprijedili cjelokupno iskustvo njihove upotrebe u svakom pogledu.

Zadovoljstvo kupaca
i ekspanzija brenda

 


Puella mirisi postupno su ukrašavale odjeću kupaca diljem Europe, stvarajući očaravajuću priču. Pozitivne recenzije kupaca nastavile su se gomilati, svaka od njih svjedočeći o neodoljivoj privlačnosti mirisa Puella. Ove recenzije ostavile su dubok dojam na kupce koji su, iskusivši nezaboravnu moć mirisa Puella iz prve ruke, dodatno ojačali svoju odanost brendu.Trenutno poslujemo u 10 zemalja i ponosni smo što smo prikupili više od 25.000 recenzija od naših zadovoljnih kupaca. Puella sanja o tome da postane lider u svijetu omekšivača za rublje.

Predanost izvrsnosti
i inovacijama

 

Uvijek smo vjerovali da se naši napori ne bi trebali zaustaviti na prosječnosti. Naša strast za stvaranjem visokokvalitetnih proizvoda neprestano nas gura naprijed. Surađujemo s stručnjacima, istražujemo nove puteve i hrabro se suočavamo s novim izazovima.

U našim proizvodima pažljivo smo birali svaki sastojak s velikom preciznošću i obraćali pozornost na svaki detalj kako bismo postigli najvišu kvalitetu.

Time osiguravamo održavanje visokih standarda koje smo postavili još 2020. godine.

Baner 1 K L J U Č N E   P R E D N O S T I 
P U E L L A   P A R F E M A   Z A   P R A N J E
Baner 1

 

 

  • Naša marka stekla je povjerenje tisuća zadovoljnih kupaca z ôsmich krajín, ktorí nám iz 10 zemalja koji su nam ostavili više od 25.000 recenzija.
  • Naša korisnička podrška je na najvišoj razini, a stručno osposobljeno osoblje spremno je pružiti vam sve potrebne informacije, odgovoriti na pitanja i riješiti eventualne komplikacije. Vaši e-mailovi obrađuju se što je brže moguće s profesionalnim pristupom.
  • Visoko cijenimo vaše narudžbe, i želimo da vam budu dostavljene neoštećene. To osiguravamo korištenjem visokokvalitetnih paketa u koje vam šaljemo pažljivo upakirane proizvode osigurane iznutra kvalitetnim materijalima za punjenje. Zahvaljujući tome, paket se dostavlja kupcu neoštećen čak i u slučaju međunarodne dostave.
  • Surađujemo s najboljim prijevoznicima na tržištu, kako bismo osigurali da paket bude dostavljen kupcu što je brže i sigurnije moguće. U većini slučajeva, pošiljka stiže kupcu već sljedećeg dana.
  • Naglašavamo čistoću i kvalitetnu poštenu kompoziciju. Naši parfemi za rublje ističu se po tome što, za razliku od uobičajenih omekšivača, ne začepljuju perilicu niti vlakna tkanine te tako ne narušavaju njezinu funkcionalnost. Osim toga, sadrže visoki postotak mirisnih ulja, osiguravajući intenzivan i dugotrajan miris.
  • Parfemi za rublje ne sadrže: teške metale, ostatke onečišćenja, natrijev klorid, dioksan, tvari posebno zabrinjavajućih svojstava (SVHC), parabene, tvari s postojanim, bioakumulativnim i toksičnim karakteristikama (PBT) i vPvB tvari, mikroplastike ili nanočestice. 

 

PUELLA - Više nego samo brend

 

PUELLA je naša strast, a naša misija je donijeti promjenu u svijetu pranja rublja. Ponosni smo na postignuća i koračamo naprijed s nepokolebljivom odlučnošću.

 

 

Parfemi za rublje
Parfemi za rublje
Idi na kategoriju →
Pjene za kupku
Pjene za kupku
Idi na kategoriju →
Parfemi za dom
Parfemi za dom
Idi na kategoriju →
Uzorci a poklon paketi
Uzorci a poklon paketi
Idi na kategoriju →


VIŠE INFORMACIJA
 

Recenzije

Recenzije

Doziranje

Doziranje ...

Često postavljana pitanja

Često postavljana pitanja

Dostava i plaćanje

Dostava i plaćanje

Back shopping