Doziranje i uporaba

pogodno za osobe
s alergijama

 

Dermatološki testirani
parfemi za rublje

 

dostava u roku
od 3 dana

 

korisnička
podrška

Preporučeno doziranje parfema za rublje općenito

Nalijte 5 ml koncentrata Puella parfema za rublje u pretinac za omekšivač i stavite 4 kg rublja u perilicu. 5 ml odgovara količini u punom čepu naših boca od 500 ml i 250 ml. Za bocu od 50 ml potrebno je koristiti čep dva puta jer je sadržaj samo 2,5 ml. Za jednokratne uzorke, ulijte cijeli sadržaj vrećice u pretinac za omekšivač u perilici. Jedan uzorak sadrži 5 ml koncentrata.

Doziranje parfema za rublje

 

UZORCI: Uliti cijeli sadržaj vrećice (5 ml) u pretinac za omekšivač

PAKIRANJE OD 50 ML: Uliti 2 bijela čepa ili 1 crni čep (5 ml) u pretinac za omekšivač

PAKIRANJE OD 250 ML: Uliti 1 bijeli čep (5 ml) u pretinac za omekšivač

PAKIRANJE OD 500 ML: Uliti 1 bijeli čep (5 ml) u pretinac za omekšivač

 

Pjene za kupku

 

Za maksimalni učinak pjenjenja u struju tople vode ulijte 10 ml pjene za kupku.

 

Parfemi za dom

 

Izvan naših parfema za pranje, također nudimo sprejeve s jedinstvenim mirisima za svakodnevnu upotrebu. Razvili smo kolekciju parfema za dom u spreju koja je posebno namijenjena upotrebi u domovima. Ovaj proizvod je idealan za tekstil, kauče, zavjese i automobile, kao i za osvježenje enterijera. Predlažemo korištenje spreja isključivo u te svrhe.

 

Gelovi za rublje

 

Slijedite upute navedene na etiketi odjeće, smjernice za doziranje i smjernice za vaš specifičan tip perilice rublja. Ne prekoračujte kapacitet perilice kako biste osigurali dovoljno prostora za namakanje, ispiranje, pretpranje, cijeđenje/centrifugiranje i glavno pranje rublja.

 

Za postizanje optimalnih rezultata, također je važno prilagoditi doziranje proizvoda prema stupnju zaprljanosti rublja i tvrdoći vode koju vaša perilica koristi tijekom ciklusa pranja.

 

 

Dodajte gel za rublje u pretinac za deterdžent perilice, slijedeći omjer od 10 ml koncentrata za svakih 4 kg rublja. 

 

Njega perilice i sušilice rublja

Ispravna njega o perilici i sušilici uključuje redovito čišćenje kako bi se održala njihova učinkovitost i dugovječnost u dugom razdoblju. Pridržavanjem preporučenih postupaka navedenih u uputama proizvođača možete osigurati optimalne rezultate pranja i sušenja.


Back shopping