Puella Parfem za rublje Frayo

Frayo Osvježavajući miris za vaše rublje

Zaronite u živahan svijet svježine s parfemom za rublje Frayo!

Naš parfem za rublje Frayo prožima vašu odjeću predivnom slatkom i osvježavajućom aromom, dodajući vašem rublju dašak čarolije.

Imate mogućnost odabrati iz različitih veličina pakiranja – 1/10/50 ili čak 100 pranja.

Variant
Na lageru Na lageru Na lageru Na lageru Choose variant
0,99 € 7,99 € 19,99 € 29,99 € from 0,99 €
Category: Parfemi za rublje
Puella Parfum za rublje - Frayo
1/10/50/100 pranja

Dopustite da vas iznenadi neusporediva aroma Frayo parfema za rublje. Ova kompozicija je usklađeno spajanje suptilnih tonova mandarine, energične crne ribizle, romantičnih nota ruže, senzualnog jasmina i osvježavajućeg mirisa maline, sve začinjeno dodatkom mošusa. Zahvaljujući ovoj jedinstvenoj fuziji, stvorili smo miris koji će podići vaše rublje na sasvim novu razinu.

S parfemom Frayo, vaše rublje postaje sjajna zvijezda vašeg ormara. Ovaj slatki i svježi miris pružit će vam energiju i svježinu koja će vas pratiti tijekom cijelog dana. Pretvorite svoje pranje rublja u više od obične rutine - učinite ga ritualom punim mirisa i užitka uz parfem za rublje Frayo

Parfem za rublje Puella je najmirisnija alternativa običnim omekšivačima koji možda ne odgovaraju uvijek svim vrstama rublja. Naš revolucionarni miris za rublje, baziran na mirisnim uljima, predstavlja jedinstveni sastav, prikladan za svaku tkaninu pod suncem.

Mirisna ulja za rublje Puella stvarni su preokret sa svojom jakom i dugotrajnom intenzivnošću. Vaše rublje neće biti samo svježe, već će obilovati mirisom. Slobodno stavite rublje u sušilicu bez razmišljanja! Ovi mirisi za rublje neće samo oživjeti vašu garderobu već i pretvoriti cijeli vaš dom u oazu predivnog i aromatičnog blaženstva.

Samo malo našeg visoko koncentriranog uljnog parfema dovoljno je da učini čuda, čineći ga iznimno učinkovitim proizvodom. Vaše rublje će zadržati predivan miomiris koji traje duže.

Doziranje: Samo 5 ml dovoljno je za 4 kg rublja. Iskoristite naš praktičan Puella čep za precizno doziranje. Više informacija pronađite ovdje.

Ne zaboravite! Parfem za rublje treba ulijevati samo u pretinac za omekšivač. Uljne parfeme ne ulijevajte izravno u bubanj perilice ili sušilice.

 

Zašto odabrati Puella proizvode? Otkrijte prednosti:

  • Najviša kvaliteta i standardi – Naši proizvodi pridržavaju se najviših standarda kvalitete i usklađeni su sa strožim normama EU propisa.

  • Veganski sastojci – Obvezali smo se na etičke prakse. Naši proizvodi su isključivo veganski i nikada nisu testirani na životinjama.

  • Intenzitet – U usporedbi s tradicionalnim omekšivačima, samo 5 ml našeg parfema dovoljno je za jedno pranje. Ova mala doza pruža izniman miris, štedeći vam novac i prostor za pohranu.

  • Jedinstvenost – Naši parfemi za rublje stvaraju dugotrajne mirise koji obavijaju vašu odjeću zavodljivom aurom. Vaša odjeća će mirisati očaravajuće, pouzdan pratitelj na nekoliko dana.

  • Svestranost – Naši mirisi odgovaraju svim vrstama tkanina, uključujući sportsku i funkcionalnu odjeću. Bez obzira na odjeću, budite sigurni, miris ostaje intenzivan i ugodan.

  • Kompaktno pakiranje – Malo i praktično, naše pakiranje ne zauzima puno prostora u ormaru. Lako ga možete spremiti i uvijek je pri ruci za brzo osvježenje vaše garderobe.

  • Trajnost – S našim proizvodima uživat ćete u dugotrajnoj svježini i mirisu u vašem rublju. Čak ga možete sušiti u sušilici bez straha da će se miris izgubiti. Naš nezamjenjiv miris ostaje čak i nakon procesa sušenja.

 

Dermatološki testirano

Tvrtka PUELLA podvrgnula je svoje parfeme za rublje dermatološkim testiranjima, koja su standardno rezervirana za kozmetičke proizvode. Međutim, važno je napomenuti da je korištenje parfema za rublje identično korištenju običnih omekšivača i razlikuje se od tradicionalne primjene kozmetičkih proizvoda izravno na kožu. Unatoč ovoj razlici, testiranje parfema bilo je uspješno, potvrđujući da su ovi proizvodi sigurni za kožu i prikladni za njihov namijenjeni ​​uporabu kada se koriste s odgovarajućom doziranjem i rukovanjem.

Dermatološko testiranje parfema za rublje Puella za PUELLAvone, s. r. o. provedeno je od strane CENTRUM estetické dermatologie, léčby akné a obličejových dermatóz syncare plus, s. r. o, 27.09.2023. Dostupno za preuzimanje ovdje: prevedeni dokument, izvorni dokument.

 

Naglasak stavljamo na pošteni sastav i kvalitetu naših proizvoda
Ne sadrži
teške metale
Vegan
i cruelty free
Bez nanočestica
i mikroplastika
Bez parabena

Parfemi za rublje ne sadrže: teške metale, ostatke onečišćenja, natrijev klorid, dioksan, tvari posebno zabrinjavajućih svojstava (SVHC), parabene, tvari s postojanim, bioakumulativnim i toksičnim karakteristikama (PBT) i vPvB tvari, mikroplastike ili nanočestice.

Ne sadrži sastojke životinjskog podrijetla i nije testiran na životinjama.

Imate li bilo kakvih pitanja?

 

Rado ćemo vam na njih odgovoriti

Odgovori
Namijenjeno za vaš dom

 

Naši parfemi za rublje ističu se svojom sposobnošću da poboljšaju vaše iskustvo pranja rublja. Za razliku od uobičajenih omekšivača, Puella ne začepljuje vašu perilicu rublja i ostavlja vlakna rublja netaknutima, čime se čuva funkcionalnost vašeg rublja. Štoviše, njihov sastav sadrži visok postotak mirisnih ulja, osiguravajući intenzivan i dugotrajan miris.

Savjeti za uporabu i doziranje

Važne informacije o proizvodu

 

Ove informacije uključuju standardna zakonska upozorenja za ovu vrstu proizvoda:

 

Frayo – Cvjetno-voćni miris (Svježi miris).
UFI:0C1K-R1K9-R30W-GD6Y
PUELLA - parfem za pranje rublja, koji je razvijen na osnovi mirisnih ulja, je najmirišljivija zamjena za omekšivač. Zajedno s drugim važnim sastojcima čini jedinstven sastav, zahvaljujući čemu su proizvodi Puella izuzetni svojim intenzivnim izrazom. Rublje dugo ostaje svježe, čak i nakon sušenja u sušilici. Visoka koncentracija, unatoč niskoj dozi, osigurava vrlo intenzivan miris u usporedbi s uobičajenim omekšivačem. Nakon pranja neće mirisati samo rublje, već i vaš dom. Doziranje: Parfem doziramo u pretinac za omekšivač u omjeru 5 ml/4 kg rublja. Upozorenje! Proizvod je namijenjen samo za perilice rublja (odjeljak za omekšivač). U slučaju prskanja na drugu površinu, odmah obrišite vlažnom krpom / isperite vodom. Prikladno za pranje pri temperaturi vode do 60 °C. Pri višim temperaturama vode postoji rizik od oštećenja plastičnih dijelova uređaja. Sadrži: 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)ethan-1-on, benzil salicilat, heksilcinamaldehid, linalol, d-limonen, citronelol, geraniol, kumarin, linalil acetat, 2,4-dimetilcikloheks-3-en-1-karbaldehid, cis-heks-3-en-1-il metil karbonat, (etoksimetoksi)ciklododekan, damascenon, isoeugenol. Može izazvati alergijsku reakciju na koži. Čuvati izvan dohvata djece. Prije uporabe pročitati naljepnicu. U slučaju nadražaja ili osipa na koži: zatražiti savjet/pomoć liječnika. Odložite sadržaj/ambalažu u skladu s državnim propisima.
 
*Prikazane informacije mogu se malo razlikovati od onih na etiketi proizvoda: podložne su promjenama ovisno o njegovoj seriji. 
5
47x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Do not fill out this field:
5
SS Avatar of author | 6.5.2024
Sve i jedan miris je dugotrajan i odlično mirišu
5
N Avatar of author | 20.3.2024
Super zadovoljna
5
TP Avatar of author | 27.1.2024
Savršeno!
5
SR Avatar of author | 26.1.2024
Super
5
LM Avatar of author | 28.12.2023
Savršen dugotrajan miris
5
A Avatar of author | 2.12.2023
I highly recommend it to everyone!
5
JP Avatar of author | 27.11.2023
Obožavam ove mirise! Postojanu su i nakon sušenja veša u sušilici. Pravo savršenstvo!
5
SZ Avatar of author | 11.11.2023
Prezadovoljna ❤️
5
PP Avatar of author | 2.10.2023
5+...stvarno jako lijepo mirišu,i dugo ostaju na odjeći 😍
5
SB Avatar of author | 2.10.2023
Savrseni mirisi, svi susjedi me zaustavljaju da pitaju koji to omeksivac i detergent za robu koristim, i miris je jako dugotrajan!
5
SP Avatar of author | 12.9.2023
Predivni mirisi, dugo ostaju na odjeći.... obožavam!!!
5
ST Avatar of author | 12.9.2023
Perfect!!!!
5
LH Avatar of author | 2.9.2023
Jednostavno savršen miris!!! 🤍
5
SB Avatar of author | 29.8.2023
Zadovoljna
5
ŠS Avatar of author | 27.8.2023
Odlično. Mala doza,a ogroman miris. Preporuke!
5
IP Avatar of author | 22.8.2023
Savršeni, nema omekšivaća koji se može usporediti sa ovim mirisima. Cijela kuća miriše, ormar danima miriše. Oduševljena sam ovim proizvodima. Preporučam svima. Meni osobno je zeleni među dražima
5
VV Avatar of author | 15.8.2023
Odličan proizvod, cijela kuća miriši dok izvadim rublje iz perilice miriši cijela kuća. Posteljina i nakon tjedan dana u ormaru fino miriši i mekana je😁
5
MD Avatar of author | 30.7.2023
***** Odličan i dugotrajan miris. Vrlo zadovoljna i ponovno ću kupiti.
5
IP Avatar of author | 19.7.2023
Vrlo sam zadovoljna. probala sam tri uljna mirisa i ne znam koji je ugodniji. Nastaviti ću koristiti ove proizvode.
5
MP Avatar of author | 18.6.2023
Perfect
5
PK Avatar of author | 30.5.2023
Apsolutni sam antitalent za mirise, ali za ovo sam sigurna i da mogu reći - cvijeće, cvijeće, cvijeće, svježina ko na livadi u proljeće. 🌸 🌺 🌷 🌹
5
MV Avatar of author | 15.5.2023
Predivan miris žuti,topla preporuka
5
JM Avatar of author | 24.12.2022
Odlično
Back shopping