Probni komplet

Komplet od 6 uzoraka za jednokratnu upotrebu (6 × 5 ml) jedna doza = 5 ml/4 kg rublja

First Dream JaLu Double Y EmiJa Frayo Queenka

Jesu li vas zainteresirali naši proizvodi, ali ne znate koji miris vam najviše odgovara? Nudimo vam mogućnost da naručite cijeli komplet od šest uzoraka za jednokratnu upotrebu kako biste isprobali mirise i uvjerili se u kvalitetu naših proizvoda.

Jedan uzorak namijenjen je za jedno pranje.

Na lageru
2,99 € –49 % 1,50 €
Category: Parfemi za rublje
Probni komplet
Tip 6 pranja
2,99 € –49 %

Puella nudi širok izbor mirisa, i svatko će pronaći nešto što voli u našem izboru. Na primjer, First Dream vam nudi slatku simfoniju lavande i vanilije, omotavajući vas nježnim i umirujućim mirisom. Ako preferirate svježinu cvijeća i citrusa, opcija je JaLu, donoseći osvježavajuću harmoniju ovih elemenata. A ako tražite nešto s egzotičnim dodirima, sigurno ćete cijeniti Double Y sa svojim senzualnim mirisom ylang-ylanga.

EmiJa će vas ponovno odvesti u svijet voćnih i začinskih tonova, čineći je fantastičnim izborom za one koji žude za bogatim i zanimljivim mirisima. Za ljubitelje cvjetnih i voćnih kompozicija tu je opcija Frayo, koja spaja cvjetne i voćne elemente u jedinstvenu simfoniju mirisa. Ako volite voćno-cvjetne mirise, sigurno ćete se zaljubiti u Queenku, koja će vas obaviti najslađim i najneodoljivijim mirisom koji postoji.

 

Puella parfem za rublje predstavlja izvrsnu alternativu tradicionalnim omekšivačima. Naši inovativni mirisi izrađeni su na bazi mirisnih ulja, a njihov jedinstveni sastav možete koristiti na svim vrstama tkanina. Njihovim izraženim i dugotrajnim intenzitetom vaše će rublje zagrliti ugodan miris i stvoriti ugodnu atmosferu u vašem domu.

Osim toga, prilikom korištenja ovih parfema na bazi ulja, ne morate brinuti o negativnom utjecaju na vašu perilicu rublja i sušilicu.

 

Dermatološki testirano

Tvrtka PUELLA podvrgnula je svoje parfeme za rublje dermatološkim testiranjima, koja su standardno rezervirana za kozmetičke proizvode. Međutim, važno je napomenuti da je korištenje parfema za rublje identično korištenju običnih omekšivača i razlikuje se od tradicionalne primjene kozmetičkih proizvoda izravno na kožu. Unatoč ovoj razlici, testiranje parfema bilo je uspješno, potvrđujući da su ovi proizvodi sigurni za kožu i prikladni za njihov namijenjeni ​​uporabu kada se koriste s odgovarajućom doziranjem i rukovanjem.

Dermatološko testiranje parfema za rublje Puella za PUELLAvone, s. r. o. provedeno je od strane CENTRUM estetické dermatologie, léčby akné a obličejových dermatóz syncare plus, s. r. o, 27.09.2023. Dostupno za preuzimanje ovdje: prevedeni dokument, izvorni dokument.

 

Naglasak stavljamo na pošteni sastav i kvalitetu naših proizvoda
Ne sadrži
teške metale
Vegan
i cruelty free
Bez nanočestica
i mikroplastika
Bez parabena

Parfemi za rublje ne sadrže: teške metale, ostatke onečišćenja, natrijev klorid, dioksan, tvari posebno zabrinjavajućih svojstava (SVHC), parabene, tvari s postojanim, bioakumulativnim i toksičnim karakteristikama (PBT) i vPvB tvari, mikroplastike ili nanočestice.

Ne sadrži sastojke životinjskog podrijetla i nije testiran na životinjama.

Imate li bilo kakvih pitanja?

 

Rado ćemo vam na njih odgovoriti

Odgovori
Namijenjeno za vaš dom

 

Naši parfemi za rublje ističu se svojom sposobnošću da poboljšaju vaše iskustvo pranja rublja. Za razliku od uobičajenih omekšivača, Puella ne začepljuje vašu perilicu rublja i ostavlja vlakna rublja netaknutima, čime se čuva funkcionalnost vašeg rublja. Štoviše, njihov sastav sadrži visok postotak mirisnih ulja, osiguravajući intenzivan i dugotrajan miris.

Savjeti za uporabu i doziranje

Važne informacije o proizvodu

Ove informacije uključuju standardna zakonska upozorenja za ovu vrstu proizvoda:

 

First Dream – Lavanda i vanilija (Slatki miris).
UFI:VXE6-AW59-Y20E-1GX8
PUELLA - parfem za pranje rublja, koji je razvijen na osnovi mirisnih ulja, je najmirišljivija zamjena za omekšivač. Zajedno s drugim važnim sastojcima čini jedinstven sastav, zahvaljujući čemu su proizvodi Puella izuzetni svojim intenzivnim izrazom. Rublje dugo ostaje svježe, čak i nakon sušenja u sušilici. Visoka koncentracija, unatoč niskoj dozi, osigurava vrlo intenzivan miris u usporedbi s uobičajenim omekšivačem. Nakon pranja neće mirisati samo rublje, već i vaš dom. Doziranje: Parfem doziramo u pretinac za omekšivač u omjeru 5 ml/4 kg rublja. Upozorenje! Proizvod je namijenjen samo za perilice rublja (odjeljak za omekšivač). U slučaju prskanja na drugu površinu, odmah obrišite vlažnom krpom / isperite vodom. Prikladno za pranje pri temperaturi vode do 60 °C. Pri višim temperaturama vode postoji rizik od oštećenja plastičnih dijelova uređaja. Sadrži: 4-terc-butilcikloheksil acetat, linalol, linalil acetat, heksil salicilat, 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)ethan-1-on, heksilcinamaldehid, kumarin, citronelol, eugenol, undek-10-enal, d-limonen, geranil acetat, 2-metil-3-(4-izopropilfenil)propanal, δ-damascenon. Može izazvati alergijsku reakciju na koži. Čuvati izvan dohvata djece. Prije uporabe pročitati naljepnicu. U slučaju nadražaja ili osipa na koži: zatražiti savjet/pomoć liječnika. Odložite sadržaj/ambalažu u skladu s državnim propisima.

*Prikazane informacije mogu se malo razlikovati od onih na etiketi proizvoda: podložne su promjenama ovisno o njegovoj seriji.
 
 

JaLu –
Cvijeće i citrusno voće (Svježi miris).
UFI:HRCF-8YAY-Q207-M9S9
PUELLA - parfem za pranje rublja, koji je razvijen na osnovi mirisnih ulja, je najmirišljivija zamjena za omekšivač. Zajedno s drugim važnim sastojcima čini jedinstven sastav, zahvaljujući čemu su proizvodi Puella izuzetni svojim intenzivnim izrazom. Rublje dugo ostaje svježe, čak i nakon sušenja u sušilici. Visoka koncentracija, unatoč niskoj dozi, osigurava vrlo intenzivan miris u usporedbi s uobičajenim omekšivačem. Nakon pranja neće mirisati samo rublje, već i vaš dom. Doziranje: Parfem doziramo u pretinac za omekšivač u omjeru 5 ml/4 kg rublja. Upozorenje! Proizvod je namijenjen samo za perilice rublja (odjeljak za omekšivač). U slučaju prskanja na drugu površinu, odmah obrišite vlažnom krpom / isperite vodom. Prikladno za pranje pri temperaturi vode do 60 °C. Pri višim temperaturama vode postoji rizik od oštećenja plastičnih dijelova uređaja. Sadrži: 4-terc-butilcikloheksil acetat, 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etan-1-on, aldehid C 12 MNA, dodekanal, alil 3-cikloheksil propionat, citronelol, 2-metil-3-(4-izopropilfenil)propanal, eugenol, linalol, 2,4-dimetilcikloheks-3-en-1-karbaldehid; 1,8-cineol; d-limonen. Može izazvati alergijsku reakciju na koži. Čuvati izvan dohvata djece. Prije uporabe pročitati naljepnicu. U slučaju nadražaja ili osipa na koži: zatražiti savjet/pomoć liječnika. Odložite sadržaj/ambalažu u skladu s državnim propisima.

*Prikazane informacije mogu se malo razlikovati od onih na etiketi proizvoda: podložne su promjenama ovisno o njegovoj seriji.
 
 

Double Y –
Miris cvijeta Ylang Ylang (Svježi miris).
UFI:K7TX-U11F-G305-T7T5
PUELLA - parfem za pranje rublja, koji je razvijen na osnovi mirisnih ulja, je najmirišljivija zamjena za omekšivač. Zajedno s drugim važnim sastojcima čini jedinstven sastav, zahvaljujući čemu su proizvodi Puella izuzetni svojim intenzivnim izrazom. Rublje dugo ostaje svježe, čak i nakon sušenja u sušilici. Visoka koncentracija, unatoč niskoj dozi, osigurava vrlo intenzivan miris u usporedbi s uobičajenim omekšivačem. Nakon pranja neće mirisati samo rublje, već i vaš dom. Doziranje: Parfem doziramo u pretinac za omekšivač u omjeru 5 ml/4 kg rublja. Upozorenje! Proizvod je namijenjen samo za perilice rublja (odjeljak za omekšivač). U slučaju prskanja na drugu površinu, odmah obrišite vlažnom krpom / isperite vodom. Prikladno za pranje pri temperaturi vode do 60 °C. Pri višim temperaturama vode postoji rizik od oštećenja plastičnih dijelova uređaja. Sadrži: heksil salicilat, 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)ethan-1-on, linalol, dodekanal, aldehid C 12 MNA, 2-metil-3-(4-izopropilfenil)propanal, eugenol, kumarin, heptametil dekahidroindenofuran, citral, 2,4-dimetilcikloheks-3-en-1-karbaldehid, metil 2,4-dihidroksi-3,6-dimetilbezoat, metil cinamat, geranil acetat, isoeugenol, δ-damascenon. Može izazvati alergijsku reakciju na koži. Čuvati izvan dohvata djece. Prije uporabe pročitati naljepnicu. U slučaju nadražaja ili osipa na koži: zatražiti savjet/pomoć liječnika. Odložite sadržaj/ambalažu u skladu s državnim propisima.
 
*Prikazane informacije mogu se malo razlikovati od onih na etiketi proizvoda: podložne su promjenama ovisno o njegovoj seriji.
 


Emija –
Voćno-začinski miris.
UFI:6Y71-S1JX-800F-5A3R
PUELLA - parfem za pranje rublja, koji je razvijen na osnovi mirisnih ulja, je najmirišljivija zamjena za omekšivač. Zajedno s drugim važnim sastojcima čini jedinstven sastav, zahvaljujući čemu su proizvodi Puella izuzetni svojim intenzivnim izrazom. Rublje dugo ostaje svježe, čak i nakon sušenja u sušilici. Visoka koncentracija, unatoč niskoj dozi, osigurava vrlo intenzivan miris u usporedbi s uobičajenim omekšivačem. Nakon pranja neće mirisati samo rublje, već i vaš dom. Doziranje: Parfem doziramo u pretinac za omekšivač u omjeru 5 ml/4 kg rublja. Upozorenje! Proizvod je namijenjen samo za perilice rublja (odjeljak za omekšivač). U slučaju prskanja na drugu površinu, odmah obrišite vlažnom krpom / isperite vodom. Prikladno za pranje pri temperaturi vode do 60 °C. Pri višim temperaturama vode postoji rizik od oštećenja plastičnih dijelova uređaja. Sadrži: 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)ethan-1-on, benzil salicilat, heksilcinamaldehid, linalol, heksilcinamaldehid, linalil acetat, piperonal, 2-metil-3-(3,4-metilenedioksifenil)-propanal, citronelol, geraniol, 4-terc-butilcikloheksil acetat, d-limonen, geranil acetat, 6,7-dihidro-1,1,2,3,3-pentametil-4(5H)-indanon, δ-damascenon. Može izazvati alergijsku reakciju na koži. Čuvati izvan dohvata djece. Prije uporabe pročitati naljepnicu. U slučaju nadražaja ili osipa na koži: zatražiti savjet/pomoć liječnika. Odložite sadržaj/ambalažu u skladu s državnim propisima.
 
*Prikazane informacije mogu se malo razlikovati od onih na etiketi proizvoda: podložne su promjenama ovisno o njegovoj seriji. 
 
 

Frayo – Cvjetno-voćni miris (Svježi miris).
UFI:0C1K-R1K9-R30W-GD6Y
PUELLA - parfem za pranje rublja, koji je razvijen na osnovi mirisnih ulja, je najmirišljivija zamjena za omekšivač. Zajedno s drugim važnim sastojcima čini jedinstven sastav, zahvaljujući čemu su proizvodi Puella izuzetni svojim intenzivnim izrazom. Rublje dugo ostaje svježe, čak i nakon sušenja u sušilici. Visoka koncentracija, unatoč niskoj dozi, osigurava vrlo intenzivan miris u usporedbi s uobičajenim omekšivačem. Nakon pranja neće mirisati samo rublje, već i vaš dom. Doziranje: Parfem doziramo u pretinac za omekšivač u omjeru 5 ml/4 kg rublja. Upozorenje! Proizvod je namijenjen samo za perilice rublja (odjeljak za omekšivač). U slučaju prskanja na drugu površinu, odmah obrišite vlažnom krpom / isperite vodom. Prikladno za pranje pri temperaturi vode do 60 °C. Pri višim temperaturama vode postoji rizik od oštećenja plastičnih dijelova uređaja. Sadrži: 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)ethan-1-on, benzil salicilat, heksilcinamaldehid, linalol, d-limonen, citronelol, geraniol, kumarin, linalil acetat, 2,4-dimetilcikloheks-3-en-1-karbaldehid, cis-heks-3-en-1-il metil karbonat, (etoksimetoksi)ciklododekan, damascenon, isoeugenol. Može izazvati alergijsku reakciju na koži. Čuvati izvan dohvata djece. Prije uporabe pročitati naljepnicu. U slučaju nadražaja ili osipa na koži: zatražiti savjet/pomoć liječnika. Odložite sadržaj/ambalažu u skladu s državnim propisima.

*Prikazane informacije mogu se malo razlikovati od onih na etiketi proizvoda: podložne su promjenama ovisno o njegovoj seriji. 
 
 
 
Queenka – Voćno-cvjetni miris (Najslađi miris).
UFI:5RA3-G0V6-130A-XN7F
PUELLA - parfem za pranje rublja, koji je razvijen na osnovi mirisnih ulja, je najmirišljivija zamjena za omekšivač. Zajedno s drugim važnim sastojcima čini jedinstven sastav, zahvaljujući čemu su proizvodi Puella izuzetni svojim intenzivnim izrazom. Rublje dugo ostaje svježe, čak i nakon sušenja u sušilici. Visoka koncentracija, unatoč niskoj dozi, osigurava vrlo intenzivan miris u usporedbi s uobičajenim omekšivačem. Nakon pranja neće mirisati samo rublje, već i vaš dom. Doziranje: Parfem doziramo u pretinac za omekšivač u omjeru 5 ml/4 kg rublja. Upozorenje! Proizvod je namijenjen samo za perilice rublja (odjeljak za omekšivač). U slučaju prskanja na drugu površinu, odmah obrišite vlažnom krpom / isperite vodom. Prikladno za pranje pri temperaturi vode do 60 °C. Pri višim temperaturama vode postoji rizik od oštećenja plastičnih dijelova uređaja. Sadrži: heksil cinamaldehid, linalol, linalil acetat, benzil salicilat, 4-terc-butilcikloheksil acetat, 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etan-1-on, heksil salicilat, d-limonen, cedril metil eter, 2-metil-3-(4-izopropilfenil)propanal, 6,7-dihidro-1,1,2,3,3-pentametil-4(5H)-indanon, citronelol, 7-hidroksicitronelal, kumarin, 2-metil-3-(3,4-metilenedioksifenil)-propanal, α-damascenon, β-pinen. Može izazvati alergijsku reakciju na koži. Čuvati izvan dohvata djece. Prije uporabe pročitati naljepnicu. U slučaju nadražaja ili osipa na koži: zatražiti savjet/pomoć liječnika. Odložite sadržaj/ambalažu u skladu s državnim propisima.

*Prikazane informacije mogu se malo razlikovati od onih na etiketi proizvoda: podložne su promjenama ovisno o njegovoj seriji.
5
458x
4
4x
3
0x
2
0x
1
0x
Do not fill out this field:
5
Avatar of author | 2.6.2024
Predobro
5
L Avatar of author | 14.5.2024
Super.
5
DB Avatar of author | 3.5.2024
Odlično mirišu svi uzorci a meni ipak najdraži zeleni.Komunikacija i isporuka na visokom nivou.Rado ću preporučiti dvojim prijateljima
5
VK Avatar of author | 2.5.2024
Uzela sam ih prvotno jer nisam znala kakvi su mirisi i kvaliteta, mislila sam da ću se odlučiti za dva naj mirisa i to će biti to, međutim sad naručujem samo uzorke, super mi je što u jednom paketu imam više mirisa i svaki je pojedinačni tako da znam točno koju količinu stavljam unutra, hvala puno...
5
Avatar of author | 15.4.2024
Sjajni su još dva uzorka da iskoristim pa da tešku odluku donesem za koji miris da se odlučim😭🥰
5
MH Avatar of author | 2.4.2024
Sve preporuke, dostava brza, mirisi odlični.
5
MB Avatar of author | 20.3.2024
Odican proizvod,preporučujem i naručiti ću opet! Dostava jako brza🥰
5
D Avatar of author | 18.3.2024
Iznimno zadovoljan proizvodom. Pohvala za brzu dostavu i odličnu tehničku podršku.
5
BM Avatar of author | 13.3.2024
Nakon pjenusave kupke mirisem cijeli dan
5
IG Avatar of author | 2.3.2024
Vrlo zadovljna, barem 10 probnih uzoraka sam narucila!
5
PR Avatar of author | 29.2.2024
Mirisi su odlicni. Drze dulje od omeksivaca, a odjeca nije masna. Malo je skuplje, ali sam zadovoljan. Dostavljeno u par dana.
5
ML Avatar of author | 29.2.2024
Very satisfide❤️
5
Avatar of author | 29.2.2024
Brza dostava. Mirisi odlučni. Zaista jako mirišu i dugo se osjete na odjeći. Prezadovoljna sam. Probni set je odličan da se odlučite koji vam miris najbolje odgovara.
5
MS Avatar of author | 28.2.2024
veryyy
5
IB Avatar of author | 28.2.2024
brza dostava, mirisi odlični i dugotrajni
5
VV Avatar of author | 26.2.2024
Jako sam zadovoljna, mirisi su dugotrajni, osvježavajući i izuzetno ugodni. Rublje je podatno, mirišljavo, meko i lako se glača. Preporučila sam svim svojim prijateljicama, kupnju Puella mirisa i sve su izuzetno zadovoljne. Svakome bih preporučila, ne znam koji je bolji, možda mi je osobno, bijeli najdraži, ali svi su mi omiljeni.
5
MB Avatar of author | 22.2.2024
Odlučini
5
ON Avatar of author | 21.2.2024
Predivni mirisi, meni zeleni najljepsi!
5
Avatar of author | 21.2.2024
Brza dostava i savršeni mirisi.
5
CM Avatar of author | 20.2.2024
Oduševljena sam mirisima i brzom dostavom!preporučujem!
5
Avatar of author | 17.2.2024
Odlični
5
MT Avatar of author | 16.2.2024
Oduševljena sam mirisima! Nisam ih još sve isprobala ali za sada vodi bijeli miris!
5
DE Avatar of author | 15.2.2024
Super...
5
MD Avatar of author | 14.2.2024
5
5
K Avatar of author | 14.2.2024
Super
5
I Avatar of author | 13.2.2024
Odlini mirisi za svaku preporuku. Dugotrajni i nježni, nisu agresivni i umjetni.
5
SM Avatar of author | 8.2.2024
Preporuka svima,odlučan proizvod cijela mi kuća miriše😊❤️
5
VD Avatar of author | 1.2.2024
Prezadovoljna sam proizvodima,odlični mirisi koji dugo ostaju na odjeći
5
MG Avatar of author | 31.1.2024
Odličan proizvod, definirivna preporuka.
5
K Avatar of author | 31.1.2024
Odjeća nikad bolje nije mirisala, svaki miris je odličan i stvarno vrijedi kupiti
5
LA Avatar of author | 31.1.2024
Svi Prfemi za rublje su odlični, ali meni se najviše sviđa plava i bijela.
5
JV Avatar of author | 27.1.2024
5,0
5
MM Avatar of author | 27.1.2024
Odlicni mirisi sve do jednog.
5
A Avatar of author | 25.1.2024
Mirise sam uzimala već više puta,toliko su svi dobri da često naručim testere upravo zbog odabira mirisa(ne zna se koji mi bolje miriše),pa kombiniram svaki dan drugi miris😁. O tome da cijela kuća miriše i miris ostaje na robi duže vrijeme ne treba ni spominjati. Jednostavno savršenstvo🤩👌
5
M Avatar of author | 19.1.2024
mirisi odlicni i dugotrajni, moji favoriti zeleni i zuti, top
5
SP Avatar of author | 16.1.2024
Prekrasni mirisi, roba je mekana i extra mirisna nakon pranja... Neznam koji je bolji! Velike preporuke za vase mirise!!
5
ZA Avatar of author | 15.1.2024
Svi mirisi su fantasticni i dugotrajni. Kako se odluciti i izabrati samo jedan? Tesko
5
RM Avatar of author | 14.1.2024
Nesto novo i jako dobro, sviđa mi se. Zeleni uzorak🔝
5
GO Avatar of author | 12.1.2024
Mirisi su fantastični,dugotrajni i jedinstveni. Drugim riječima preporučujem svima ❤️❤️❤️❤️
5
DM Avatar of author | 8.1.2024
Odlični mirisi
5
ER Avatar of author | 24.12.2023
Sve miriši dugo dugo, zeleni mi je favorit, ylang ylang cvijet.
5
MP Avatar of author | 23.12.2023
5
5
BR Avatar of author | 12.12.2023
Svi omeksivaci su posebni, meni osobno zeleni najbolji!
5
BV Avatar of author | 10.12.2023
Svi isprobani i svadjamo se jedino oko toga koji miris je bolji od kojega.
5
NC Avatar of author | 9.12.2023
Predivni mirisi i iskreno nemam favorita,svi su odlični....
5
AB Avatar of author | 2.12.2023
Puella je otkriće...😘😘
5
SA Avatar of author | 23.11.2023
Svaki miris je poseban. Sve pohvale.
5
ŽŠ Avatar of author | 22.11.2023
Perfect 🤗💕
5
Avatar of author | 18.11.2023
Savršenstvo bez mane 🥰🌸🌼
5
VT Avatar of author | 17.11.2023
Mirisi su odlični i preporučujem svakome.
5
AR Avatar of author | 17.11.2023
Odlični mirisi
5
MK Avatar of author | 14.11.2023
Savršeni 🥰
5
NC Avatar of author | 14.11.2023
Predivni mirisi,čak perem čisto rublje samo da bi mi stan i ormar ljepše mirisao.....
5
IV Avatar of author | 9.11.2023
Odlični mirisi! Svaki od njih je poseban.
5
IH Avatar of author | 7.11.2023
Zadovoljna idejom, dizajnom i kompletom uzoraka. Nisam još stigla sve mirise isprobati.
5
MS Avatar of author | 29.10.2023
Nikada ništa bolje i mirsnije nisam probala. Savršenstvo mirisa i dugotrajnosti ♥️
5
MK Avatar of author | 21.10.2023
Odlični miris, preporuka svima!
5
Avatar of author | 21.10.2023
Very Satisfied
5
MB Avatar of author | 17.10.2023
Jednostavno savrseni mirisi Toplo preporucam 🥰🥰🥰
5
IB Avatar of author | 10.10.2023
Vrhunski proizvod
5
DG Avatar of author | 6.10.2023
Odlični su, predobri mirisi, dugo traju i svima se sviđa! Preporučam
5
KB Avatar of author | 2.10.2023
Prezadovoljna je mala riječ. Toliko lijepo i postojano miriše da sam oduševljena. Dosta uzoraka sam podijelila i na taj način ste dobili jošššš puno kupaca,ali ipak mislim da ih je više koji su osjetili miris robe na mojoj obitelji i pitali: koji ti je to parfemmmmm? Ne draga,nije parfem,to ti je Puella. Čista 5. I preporuka svimaaa
5
DB Avatar of author | 29.9.2023
Very satisfied. Thank you.
5
SB Avatar of author | 29.9.2023
Predobri,top
5
ZM Avatar of author | 26.9.2023
5
5
NO Avatar of author | 26.9.2023
Odlični mirisi za rublje. Osim rublja miriši kupaonica i ormari. Sve preporuke za one koji vole mirisno rublje
5
MK Avatar of author | 26.9.2023
Odličan proizvod. 🔝🔝🔝🔝
5
KB Avatar of author | 26.9.2023
Zadovoljna sam proizvodima.Kvalitetni su i ne kupujem više nikakve druge proizvode osim Puelle.Djeca obožavaju mirise na odjeći.A i kuća lijepo miriše🙂
5
AP Avatar of author | 26.9.2023
Narucila probne uzorke,i pošto nas ima 6 u obitelji,sad pred zimu oprala jaknice i mirise cijela kuća,svaka soba svoj miris ima i nemoguće da neko u kuci izgubi svoju jaknu...stvarno jako lijepi mirisi...isplati se uzeti i deke bi sigurno mirisale odlično tako da svaka preporuka ako hoćete najmirisniju kucu u okolici...mislim da bi svaki gost prvo komentirao kako kuća lijepo mirisi...
5
AO Avatar of author | 25.9.2023
Super su, dugo i divno mirisu svi ali posebno plavi i bijeli miris !!
5
LA Avatar of author | 25.9.2023
Odjeća mi nikad nije ljepše mirisala. Hvala vam🥰
5
MB Avatar of author | 25.9.2023
Jako sam zadovoljna i proizvodima i dostavom
5
JD Avatar of author | 25.9.2023
Odlični mirisi, preporučam svima!
5
A Avatar of author | 25.9.2023
Svi su odlični, plavi me oduševio
5
DM Avatar of author | 25.9.2023
Mirisi su lijepi, ali meni nestali čim se rublje osušilo. Znači mokro miriše savršeno, a suho ništa.
5
TI Avatar of author | 24.9.2023
Prezadovoljni♥️
5
CV Avatar of author | 24.9.2023
Sa Puella mirisima roba zaista dugotrajno miriše.Ali ne samo i roba,već cijela soba,kuća..a osjeti se i oko kuće dok se suši.
5
A Avatar of author | 23.9.2023
Prezadovoljna 😊
5
MP Avatar of author | 23.9.2023
Jakoooo zadovoljna,savrseni mirisi❤️
5
SZ Avatar of author | 23.9.2023
Super testeri
5
CM Avatar of author | 23.9.2023
Savršeno
5
JK Avatar of author | 23.9.2023
savršen miris koji ujedno koristim i kao osvjezivac prostora...
5
SJ Avatar of author | 23.9.2023
Izvrsni su!! Top🔝🔝🔝
5
R Avatar of author | 21.9.2023
Izvrsno miriše 🥰
5
LK Avatar of author | 20.9.2023
Odličan proizvod. Fenomenalno mirišu svi. Ocjena 5
5
BC Avatar of author | 19.9.2023
Odlicno mirise..cijela kuca je osvjezena, rublje savršeno
5
TH Avatar of author | 19.9.2023
Perfect! ❤️
5
TH Avatar of author | 19.9.2023
Excellent products, love it.
5
GI Avatar of author | 18.9.2023
Mirisi su čista fantazija! Svaka pohvala i preporuke svima
5
NT Avatar of author | 18.9.2023
Very nice
5
JS Avatar of author | 18.9.2023
Odlični
5
TG Avatar of author | 18.9.2023
Very good and nice smell, thank you! T 5*
5
MP Avatar of author | 15.9.2023
Konačno imam odjeću koja miriše.
5
FG Avatar of author | 15.9.2023
Odlican proizvod. Preporučam ga svima. Nakon njega vise ne koristim nikakav omeksivac
5
ND Avatar of author | 14.9.2023
Predivni mirisi
5
AV Avatar of author | 13.9.2023
Super su, mirisi i roba i cjela kuca.. 👌
5
SP Avatar of author | 13.9.2023
Jako zadovoljna mirisima, neznam koji mi je bolji.. Cijela kuca mirisi.. Preporuke👍😊
5
BG Avatar of author | 12.9.2023
Mirisi su božanstveni,toliko da se ne mogu odlučiti koji je najbolji,pa bi trebala naručiti još koji probni uzorak,a miriši cijela kuća,ali i cijelo susjedstvo😊
5
ZC Avatar of author | 12.9.2023
Super je bas sam.zadovoljna sa mirisima
5
TM Avatar of author | 12.9.2023
Mirišu odlično. Ne znam kojeg da izdvojim, jer su baš super svi
5
BM Avatar of author | 12.9.2023
Odlicno mirise..cijela kuca je osvjezita a samo zastori oprani ....
5
Avatar of author | 12.9.2023
Odlično!!! Kakav miris.. Cijelu stan miriše 🔝🔝😊😊
5
SF Avatar of author | 11.9.2023
Odlični mirisi, baš sam ugodno iznenađena. Ne znam koji mi je bolji, svaki je poseban i definitivno ću ih kupovati
5
Avatar of author | 10.9.2023
Super su! Nakon pranja cijela kuća miriše. Idući put naručujem uz omekšivaće i miris za kuću, jedino se ne mogu odlučiti koji jer mi svi extra mirišu!
5
BS Avatar of author | 10.9.2023
Moj prijatelj radi u ribljem restoranu kao kuhar, njegova majica u kojoj radi ispusta toliku svjezinu ovog omeksivaca koja ubija miris frigane ribe i friteza. Zatp sam i ja narucila probni paler, zasad probala zuti i bijeli, svw mirise, ali sve
5
MN Avatar of author | 10.9.2023
Rublje predivno mirisi ,mirisi neodoljivi.
5
ID Avatar of author | 9.9.2023
Super je bas sam.zadovoljna sa mirisima
5
BM Avatar of author | 9.9.2023
Odlična ideja su uzorci,jer se onda može puno lakše saznati koji je najbolji. Čak mislim da bi se jedna vrećica mogla podijeliti i na dva pranja,jer je miris baš intenzivan. I traje danima,ne nestaje nošenjem robe. Osim odjeće zamiriši i cijela kuća(u mom slučaju i hodnik zgrade). Prezadovoljna sam.
5
KF Avatar of author | 9.9.2023
Prezadovoljna... Zeleni, žuti, bijeli, ma neznam koji je bolji od kojeg
5
KS Avatar of author | 9.9.2023
Excellent! I recimended to everyone
5
Avatar of author | 9.9.2023
Svi mirisi u savršeni, cijela kuća i dvorište prekrasno mirišu, a i ljudi na ulici ispituju odakle takvi mirisi. Svaka preporuka i slijede konstantne narudžbe 😁😁
5
SJ Avatar of author | 9.9.2023
Odlični suuu!!!!🔝🔝🔝🔝
5
ML Avatar of author | 8.9.2023
Sve preporuke meni žuti najbolji
5
AB Avatar of author | 8.9.2023
Prezadovoljna mirisom... Cijela ulica miriše kad se veš vani iznese.. svima sam preporučila da naruče....
5
MM Avatar of author | 6.9.2023
Prezadovoljna sam narudžbom. Naručila sam probni komplet. Ne znam koji ću miris naručiti. Svi su podjednako dobri
5
TU Avatar of author | 5.9.2023
Extra zadovoljna, naručila probni komplet, ne zna se koji miris je bolji tako da ću sigurno ubuduće naručivati veća pakiranja 😁
5
Avatar of author | 5.9.2023
Super! Odličan miris, nije preintezivan taman koliko treba. 😍
5
MM Avatar of author | 5.9.2023
5
5
RH Avatar of author | 5.9.2023
Odlični! Sve miriši! Ne znaš koji je bolji 🤩
5
VH Avatar of author | 5.9.2023
Oduševljena sam uzorcima , rublje miriše predivno. Svi su mi mirisi dobri i svakako ne mogu ni jedan izdvojiti.
5
ZK Avatar of author | 4.9.2023
Neznam koji miris bi izdvojila,svaki je poseban .mirisi su cista desetka.svakako sve preporuke
5
MK Avatar of author | 4.9.2023
Savrseni mirisi za rublje odlicno mirise i rublje kuca bas sve . Hvala
5
DS Avatar of author | 4.9.2023
Super
5
KM Avatar of author | 4.9.2023
It is extremely nice
5
ED Avatar of author | 4.9.2023
Toliko su dobri da ormar ostavljam po noci otvoren da mi soba mirise, jer ves mi mirise super, svi moji prijatelji pitaju za vas i za vase proizvode, samo pohvale stvarno ste savrseni
5
Avatar of author | 4.9.2023
Odlično, super miriše☺️
5
KE Avatar of author | 4.9.2023
Nisam još ni isprobala sve mirise ali već sada vidim da će mi biti teško odlučiti od kojeg želim veliku bočicu 😃 sa plavim sam oprala zavjese, cijela kuća miriše, divan je! I miris je postojan već 3 dana kao kad sam ih tek izvadila iz mašine 😃
5
Avatar of author | 3.9.2023
Presavrseno.
5
Avatar of author | 3.9.2023
Ovo s probnim uzorcima je odlična ideja. Preporučila bi ih svakome. Teško se i odlučiti za samo jedan miris. Sve miriši...kuća..rublje,...ma milina
5
BH Avatar of author | 3.9.2023
Odlično, stvarno miriše cijela kuća,sobe,čak i poslije sušilice miriši veš...
5
IL Avatar of author | 3.9.2023
Mirisi za rublje su odlični. Osim što je odjeća mirisala nakon sušenja mirisala je i mašina još par dana iza te ormar u koji je odjeća složena. Jako dobar proizvod. Sve preporuke.
5
JZ Avatar of author | 2.9.2023
Great
5
IR Avatar of author | 2.9.2023
Uzorci su odlični.I mirisi su top,neznam kojeg bi izdvojila...👌👍🏻👍🏻👍🏻
5
KC Avatar of author | 2.9.2023
Odličnooo !!!😀
5
AB Avatar of author | 2.9.2023
Predivno mirišu💐🌹🥀🌺🌷
5
Avatar of author | 2.9.2023
Odjeća miriši odlično. Za svaku preporuku !
5
AT Avatar of author | 2.9.2023
Toliko godina nisam uspjela pronaći nijedan omekšivač,parfem za rublje,perlice ,bilo kakav proizvod da mi odjeća savršeno miriše i najvažnije da je taj miris postojan.. Sve dok nisam sasvim slučajno na facebooku naišla na oglas za vaše parfeme koji su me totalno raspametili! Još uvijek ne vjerujem koliko su svi posebni ,prekrasni i dugotrajni! Ljubav na prvi miris! Hvala!
5
JN Avatar of author | 2.9.2023
Jako zadovoljna. Prekrasno mirišu i uvijek ću ih naručivati. A i cijena je prihvatljiva.
5
LF Avatar of author | 2.9.2023
Proizvod je bio odličan i za svaku preporuku i pohvalu svakome 😘
5
AD Avatar of author | 2.9.2023
Odličan!
4
JS Avatar of author | 2.9.2023
Odlični mirisi, dugotrajni i intenzivni 🥰
5
MJ Avatar of author | 2.9.2023
Toliko oduševljena proizvodom da nemam riječi .toplo preporučujem svima.
5
RD Avatar of author | 2.9.2023
Odlični su ❤️❤️❤️
5
D Avatar of author | 1.9.2023
Nikada mi odjeća nije mirišala kao sa puellom, velike preporuke!🥰
5
AT Avatar of author | 31.8.2023
Jednostavno savršeno!
5
Avatar of author | 30.8.2023
Odlični mirisi za robu svaka čast.
5
M Avatar of author | 30.8.2023
Prekrasno miriši😍🌼
5
IA Avatar of author | 30.8.2023
Uzorci su se svakako isplatili. Sad znam koji mi je Puella miris top! Inače sam izbirljiva s mirisima i ne podnosim bilo kakve mirise, ali za svaki od ovih uzoraka mogu reći da zbilja divno mirišu. Mene je posebno oduševio zeleni, zatim crveni. Plavi mi je isto odličan i čak mi odgovara što je malo slabijeg intenziteta nego npr. zeleni. Odjeća miriši bez obzira gdje se suši. Preporučam!
5
KB Avatar of author | 29.8.2023
Odlični! Ugodan, ne napadan miris. Odjeća jako fino mirisi
5
IM Avatar of author | 29.8.2023
Odlični mirisi za rublje i mirisi za dom.
5
AV Avatar of author | 29.8.2023
Mirisi su odlični, sve pohvale.😍
5
VJ Avatar of author | 29.8.2023
Odlično!!!
5
AD Avatar of author | 29.8.2023
Predivno, double y je savršen😍
5
M Avatar of author | 28.8.2023
Mirisi su pre dobri znači top svakako preporučam
5
BO Avatar of author | 28.8.2023
svaki miris top 10/10
5
Avatar of author | 28.8.2023
Zeleni se svima sviđa najbolji mirisi
5
MB Avatar of author | 28.8.2023
Odlicni! Prezadovoljna sam. Mirisi i kuca i dvoriste 😁
5
MB Avatar of author | 27.8.2023
Svi su dobri ali zeleni je savrsen!!! Top :)))
5
DK Avatar of author | 26.8.2023
Predivni mirisi. Ja sam na kosu opranu čak malo stavila. Mekana i svilena ,a parfem ne treba. Oduševila sam se.
5
MM Avatar of author | 25.8.2023
Najbolji mirisi ikad!!!
5
LL Avatar of author | 25.8.2023
Predobar miris
5
KB Avatar of author | 25.8.2023
Ovi parfemi za perilicu su otkriće i ne želim ništa drugo koristiti osim njih.
5
MJ Avatar of author | 25.8.2023
Mirisi isprobani, odlični, zeleni i žuti su 🔝✅✅
5
VK Avatar of author | 25.8.2023
Najbolja stvar ikad 🥰 miriši cijela kuća danima!
5
AB Avatar of author | 25.8.2023
Satisfied with products... addicted...love it...pure perfection.....
5
PD Avatar of author | 24.8.2023
Prekrasni mirisi!
5
TP Avatar of author | 23.8.2023
Stvarno predivno mirišu i cijela kuća miriše 😍
5
DZ Avatar of author | 23.8.2023
Odlični mirisi,ne da bih preporučila već sam vas nahvalila svima:)
5
E Avatar of author | 22.8.2023
Dugotrajan i lijep miris
5
JM Avatar of author | 22.8.2023
Predivni su,cijela kuca miris od njih
5
NF Avatar of author | 22.8.2023
Znači ja sam oduševljena,tako ljepo miriši obleka i cijeli prostor i to ne samo taj dan ,preee dobrooo,sve pohvale☺️
5
LP Avatar of author | 22.8.2023
Mirisi su odlični! Meni je crveni favorit! Sve preoruke!
5
PS Avatar of author | 22.8.2023
Prezadovoljna isporukom, proizvodi su savrseni, svi mirisu ljepo i daju iznimnu mekocu robi!! Sve preporuke!!!!
4
VK Avatar of author | 22.8.2023
Isprobala sam 3 uzorka do sada samo. Moji prvi dojmovi su da nije loše, rublje miriši i neke stvari su mi mekanije nego inače. Za sada sam zadovoljna.
5
EB Avatar of author | 21.8.2023
🔝🔝🔝
5
DM Avatar of author | 21.8.2023
Odlično
5
JB Avatar of author | 21.8.2023
Izvrsni neznam koji mi je ljepsi , hvala puno
5
AZ Avatar of author | 21.8.2023
Mirisi su izvrsni, ne znam koji je bolji od ostalih jer su svi top. Suprug je rekao da rublje nije bolje mirisalo, stan također a o mekoći da ne pričamo. Preporuka velika.
5
IS Avatar of author | 21.8.2023
Lijepa promjena
5
JK Avatar of author | 20.8.2023
Mirisi su odlični, ne znam koji mi je bolji. Cijela kuća miriši. Predobro. Za svaku preporuku.
5
MI Avatar of author | 20.8.2023
*****
5
K Avatar of author | 20.8.2023
Vidjela sam toliko pozitivih komenatra za ovaj proizvod te sam odlučila naručiti set testera i sama se uvjeriti u kvalitetu. Bome su nadmašena sva moja očekivanja. Miris je toliko divan i jak, a ide tako malo proizvoda. Ako je netko zaluđen mirisom opranog veša uživat će u ovom proizvodu isto kao i ja! Tople preporuke.
5
D Avatar of author | 18.8.2023
Jako smo zadovoljni. Zamiriši čitav stan.
5
LA Avatar of author | 18.8.2023
Vrlo zadovoljan mirisima i uslugom dostave . Cijeli stan miriše,a o rublju da ne pričam :) Nedostatak/kritika : visoka cijena :)
5
PS Avatar of author | 18.8.2023
Odlični mirisi , posebno Queenka i JaLu.
5
SM Avatar of author | 17.8.2023
Odlično ,cijela kuća miriši, odjeća je mekana, moja preporuka !
5
SD Avatar of author | 16.8.2023
Savršeni. Traju. Zeleni je naj naj
5
MK Avatar of author | 16.8.2023
Perfectly! Fenomenalni mirisi!
5
AM Avatar of author | 16.8.2023
Prezadovoljna mirisima 🧡
5
SV Avatar of author | 15.8.2023
***** 💯 ✔️
5
BV Avatar of author | 15.8.2023
Iskoristio jedan pa nemam bas neki čvrst komentar
5
VK Avatar of author | 15.8.2023
Very satisfied
5
M Avatar of author | 15.8.2023
Super set za isprobati sve mirise. Svi su odlični i dugotrajni. Sivi i zeleni su mi najdraži
5
SJ Avatar of author | 15.8.2023
Zasad sam od testera upotrijebila plavi i super je. Jedva cekam ostale . Sama sam pa ne perem toliko cesto robu 👌❤️
5
VK Avatar of author | 15.8.2023
Prezadovoljna sam,odjeća predivno miriši.Dugo traje.Sve pohvale 👏👏
5
ĐM Avatar of author | 14.8.2023
Izvrsni su, miriši veš, miriši cijeli stan a veš nikad mekaniji nije bio!
5
MG Avatar of author | 14.8.2023
Mirisi su odlični. Moja preporuka .
5
ZK Avatar of author | 14.8.2023
Divno, divno, predivno ❤❤❤
5
TB Avatar of author | 13.8.2023
Mirisi su odlični,svaka preporuka!!👏👏
5
SO Avatar of author | 13.8.2023
Ne znam koji je miris ljepsi i dugo se zadrze na odjeci, sve pohvale!!!
5
SM Avatar of author | 13.8.2023
Mirisima sam prezadovoljna,zaista i nakon sušenja i peglanja miris ostaje
5
KM Avatar of author | 12.8.2023
Dobila 3 paketa probnih mirisa. Za sada extra. Moram još do kraja isprobati.
5
MK Avatar of author | 11.8.2023
Stigli testeri...iskoristila dva mirisa i top su....mirisi fenomenalno!!!!! Tako da vjerujem da su i ostali isto tako dobri. Dok isprobam sve vidjet cu koji mi je naj naj . Lp.
5
IB Avatar of author | 11.8.2023
👏💪👍
5
BV Avatar of author | 11.8.2023
Primila sam na adresu probni paket. Mirisi su odlični i ostaju na robi i posteljini do slijedećeg pranja. Prilikom nošenja robe miris se konstantno otpušta te je ugodan. Svakako bi preporučila!
5
VK Avatar of author | 10.8.2023
Primila sam probne uzorke i oduševila se mirisima. Cijela terasa i dvorište je tako ugodno,predivno mirisala. Probala sam do sada samo dva mirisa ali ubrzo ću i ostale. Super proizvodi.
5
Avatar of author | 10.8.2023
Isprobala testere ,zeleni miris moj odabir .🔝
5
AJ Avatar of author | 9.8.2023
Mirisi su svi fantastični!!! Definitivno ću naručiti veće pakiranje
5
RF Avatar of author | 8.8.2023
Naručila testere i nisam uopće požalila,dapače prezadovoljna,cijela kuća miriše i preporučam svakome.
5
Avatar of author | 8.8.2023
Nemoš virovati, roba mekana miriše na kilometre
5
AH Avatar of author | 7.8.2023
Jako sam zadovoljna,sve miriši... a još je I mekano nakon pranja..
5
KG Avatar of author | 7.8.2023
Prezadovoljna Mirisi su top.... Odjeca je mekana.Preporucujem svakome
5
MB Avatar of author | 7.8.2023
Uzela sam testere , veš savršeno miriši i nakon pranja i nakon sušilice, cak i vrecicu iznutra pobrišem vaticom koju usišem i cijela kuca miriši !
5
TV Avatar of author | 7.8.2023
Odlicni proizvodi. Mirisi odlicni i dugotrajni
5
Avatar of author | 6.8.2023
Mirisi su odlični! Miriši cijela kuća i okučnica! Hvala na super proizvodima 🤍💫
5
TV Avatar of author | 6.8.2023
Za početak sam naručila 3 kompleta testera i sad sam u problemu....ne znam koji mi je bolji. Svi odlično mirišu....i odjeća i kuća i dvorište! Sve preporuke!
5
LG Avatar of author | 5.8.2023
Mirisi su predobri...svaki na svoj nacin poseban...
5
CL Avatar of author | 4.8.2023
Odlični mirisi !!!
5
KK Avatar of author | 2.8.2023
Mirisi su odlični. Miriši kuća,okućnica i sve oko nje.
5
SS Avatar of author | 31.7.2023
yes, 100 %
5
LV Avatar of author | 31.7.2023
Mirisi su top!!!
5
ŽK Avatar of author | 31.7.2023
Preporuka!
5
RS Avatar of author | 30.7.2023
Uzela sam testere. Odlični su. Roba miriše, mašina mirise, i cijelo dvorište. Preporučam svakako.
5
PM Avatar of author | 30.7.2023
Odlični mirisi!
5
IV Avatar of author | 29.7.2023
Proizvodi su odlični, mirisi fantastični! Moja preporuka!
5
T Avatar of author | 25.7.2023
Miris je intenzivan. Mislim da bi mi cak 2,5 ml bilo dosta za jednu mašinu veša. Uglavnom, imate moje preporuke. Miris je odličan. Lp, Bjelovar
5
PP Avatar of author | 23.7.2023
Odlicni proizvodi, divan miris
5
AV Avatar of author | 23.7.2023
Fantastičan miris svakog ponaosob... 🤩 Ne mogu se odlučiti... 😊
5
JC Avatar of author | 23.7.2023
Ocaravajuci mirisi koji ostavljaju trag u cijeloj kuci. Ne mozemo se odluciti za favorita, svi su nam lijepi. Jos 2 imamo za upotrijebiti i onda cemo odluciti. Definitivno preprucujem.😃
5
IM Avatar of author | 18.7.2023
Top proizvod 🥰🥰🥰
5
GI Avatar of author | 18.7.2023
I am amazed with your products. Also, I used one on them (sampler) while washing. The scent is so discrete but sublime. I will purchase your product very soon. But it is hard to chose between them, they are perfect. Your team is great and inovativne!
5
BL Avatar of author | 17.7.2023
Prezadovoljna sam sa parfemima
5
KB Avatar of author | 15.7.2023
Odličan proizvod.
5
ID Avatar of author | 15.7.2023
Savrseni! Zeleni je najljepši definitivno 👍👍
5
KP Avatar of author | 15.7.2023
Za sada sam samo isprobala naručivši 6 testera,stvarno se ne zna koji je bolji.Sigurno ću kroz neko vrijeme naručiti još.Miriši cijeli stan,a roba se na balkonu suši.Predobar proizvod.
5
P Avatar of author | 3.7.2023
Savršen proizvod. Čak ako se stavi manje od preporučenog (manje od 5 ml ili jedne tester vrećice) veš i dalje jako miriši. Svi mirisi su božanstveni. Nakon što sadržaj vrećice potrošim samo ih stavim u ormar i dalje otpuštaju miris bolje od svih onih mirisnih vrećica za ormare. Topla preporuka.
5
MF Avatar of author | 3.7.2023
Mirisi su odlicni, tocno kao da sam parfemom naspricala robu. Mirisi cijela kuca. Ne znam koji bi izabrala, tako da za sada samo probna pakiranja uzimam :)
5
S Avatar of author | 30.6.2023
svi mirisi izvrsni
5
Avatar of author | 27.6.2023
Mirisi su odlični..cijeli stan miriše. Ne mogu se odlučiti koji naručiti,pa sam opet naručila 3 kompleta testera. Svakako ću ih preporučiti
5
KD Avatar of author | 26.6.2023
Top! Miriši cijela kuća! Muž pita jesam li naručila više a ja se još nemrem odlučiti koji bi prije! 😊
5
LP Avatar of author | 25.6.2023
Mirisi super, upravo koristim uzorke i kada se odlučim, vrlo teško, koji je za mene najbolji naručujem sigurno. Brza dostava. Hvala
5
AB Avatar of author | 25.6.2023
Probala sve mirise,svi su dobri oduševljena
5
IS Avatar of author | 23.6.2023
Proizvodi su nešto najmirišavljije što sam imala za odjeću.Inače sam jako izbirljiva što se tiče mirisa ali .....ovdje seu mirisi kao parfemi i jaaaaaako dugotrajni!
5
JK Avatar of author | 20.6.2023
Odlični
5
NB Avatar of author | 17.6.2023
Divni mirisi. Ne znam koji mi je najbolji jer su svi odlicni
5
K Avatar of author | 16.6.2023
Kad sam otvorila probni uzorak, bila sam skepticna kako 5ml tog etericnog ulja može biti dosta za punu mašinu veša. Ali nevjerovatno kako predivno miriše roba!
5
SI Avatar of author | 13.6.2023
Proizvodi su savršeni! Moja preporuka!
5
EK Avatar of author | 13.6.2023
Odlični proizvodi vrhunskog mirisa!
5
MM Avatar of author | 10.6.2023
Prezadovoljna..🥰🥰
5
MP Avatar of author | 10.6.2023
Odlični proizvodi, jako dobro osmisljeni i vrijede novca! Preporuke, dobili ste stalnog kupca! Svima pricam i Puelli!😍
5
JK Avatar of author | 10.6.2023
Fantastičan i dugotrajan miris ... sve preporuke
5
MV Avatar of author | 7.6.2023
10 zvjezdica od mogućih 5😍😍
5
KH Avatar of author | 6.6.2023
Predivno mirišu svi i miris je dugotrajan!Prezadovoljna preporuka svakome!
5
TP Avatar of author | 6.6.2023
Fantastični su svi mirisi! Fenomenalno otkriće tih omekšivača.
5
SS Avatar of author | 5.6.2023
***** predobro!!!! Naručila probni komplet, još nisam sve isprobala ali prva dva uzorka (žuti i zeleni) su fantastični pa ne sumnjam da će i drugi biti dobri
5
MR Avatar of author | 5.6.2023
Savršenstvo, svaki miris je lijep na svoj način, odjeća stvarno miriše i mekana je,samo da je malo jeftinije bilo bi još bolje al ok je Čak i crna odjeća lijepo miriše preporučujem ih ja sam zadovoljna
5
BJ Avatar of author | 4.6.2023
Predobri su… miriši mi cijela kuća :)
5
LV Avatar of author | 4.6.2023
Predobri
5
GD Avatar of author | 4.6.2023
Odličan. Miriši jako dugo.
5
II Avatar of author | 1.6.2023
Great
5
M Avatar of author | 31.5.2023
Odlično, jako intenzivno čak i nakon sušilice.
5
MG Avatar of author | 30.5.2023
Muž je napokon komentirao da mu se sviđa miris novog "omekšivača".🤣 Do sada to nikada nije bio slučaj, što znači da ovi mirisi imaju veliki plus od oba spola. Super su.
5
DC Avatar of author | 30.5.2023
Mirisi su savrseni
5
Avatar of author | 30.5.2023
Odlični, naručila drugi komplet opet, zeleni top!
5
KS Avatar of author | 30.5.2023
Wow, tried all testers, don't know which one is better but top 1 is green one, then yellow, then white/lt.grey, etc....perfect and longlasting(!) essence...very satisfied and recommending Puella👌
5
LM Avatar of author | 30.5.2023
Mirisi su predobri, pogotovo na jastucima i dekama na kauču.
5
KJ Avatar of author | 29.5.2023
Mirisi su odlični.Neznam koji mi je bolji.
5
DR Avatar of author | 29.5.2023
Mirisi su odlični... Ima veliki izbor tako da se svatko definitivno može pronaći u nekom...
5
RS Avatar of author | 29.5.2023
Great product.
5
AR Avatar of author | 29.5.2023
Zadovoljna,svaki miris poseban..u sve isto zaljubljena.
5
IM Avatar of author | 28.5.2023
It's very good
5
MC Avatar of author | 28.5.2023
Mirisi su doista divni. Čak i nakon korištenja sušilice miris je ostao na rublju dugotrajno. Doslovno cijela kuća miriši!
5
ĐP Avatar of author | 28.5.2023
Savršeno🤗
5
VC Avatar of author | 27.5.2023
Odlicno!!! Krasni mirisi koji dugo traju
5
MG Avatar of author | 27.5.2023
Odlično!
5
KM Avatar of author | 27.5.2023
Proizvodi su odlični,imaju prekrasan i dugotrajan miris.
5
Avatar of author | 27.5.2023
Zahvaljujuci vasim mirisima odustajemo od klasicnih omeksivaca na koje smo bacili novaca i novaca,a ves i dalje mirisi samo po prasku za pranje vesa.Od sada koristimo samo vase proizvode,oprali smo cijelu kucu kaj god je stalo u masinu!😁Top mirisi, ne da zamirisi ves kad se opere nego cijela kuca!
5
MP Avatar of author | 27.5.2023
Vrlo sam zadovoljna puella mirisima, vrlo intenzivan miris na tako malu količinu. Mirisi su super, ali žuti je definitivno najbolji 😍
5
EZ Avatar of author | 23.5.2023
Prezadovoljna ! Savršenog mirisa !
5
NK Avatar of author | 22.5.2023
Predobri mirisi, preporuka svima🙂
5
JE Avatar of author | 20.5.2023
Odličan proizvod, naručila sam već tri puta i opet ću. Ne mogu više zamisliti pranje robe bez Puella mirisa.
5
MB Avatar of author | 17.5.2023
Oduševljensna sam. Predivni mirisi i preporuka svima da probaju.☺️
5
PG Avatar of author | 7.5.2023
Odlicni!!
5
DK Avatar of author | 30.4.2023
Savršeno!
5
KK Avatar of author | 29.4.2023
Savršenstvo miriše cijeli stan ne samo odjeća preporuka svima nećete požaliti
5
GP Avatar of author | 29.4.2023
Odlični su..
5
M Avatar of author | 28.2.2023
savrsenstvo! ne znam koji je bolji!
5
DK Avatar of author | 30.1.2023
Odusevljena sam!!! Ne znam koji mi je bolji ,svaki je poseban miris na svoj nacin . Prezadovoljna!
5
Avatar of author | 28.1.2023
Odlično,stigli testeri ,rublje savršeno miriši.Prezadovoljna.
5
AT Avatar of author | 20.1.2023
Odlično Preporuke svakako!!!
5
KB Avatar of author | 17.1.2023
Odlično
5
MS Avatar of author | 17.1.2023
Snazno mirise citavo susjedstvo, a ne samo roba. Sviđaju mi se zeleni, žuti i plavi, a oni slatki mirisi su mi preslatki, no mojim susjedama su bas ti prekrasni.
5
SS Avatar of author | 18.12.2022
Super
5
GP Avatar of author | 17.12.2022
Super su prekrasan miris
5
SM Avatar of author | 16.12.2022
Proizvod je odlican a tek mirisi !
5
KJ Avatar of author | 10.12.2022
Ja nemam komentara :) koliko je ovo dobro ;)
5
Avatar of author | 9.12.2022
odlucno
5
PO Avatar of author | 3.12.2022
Dobar proizvod, jako miriše
5
JL Avatar of author | 2.12.2022
Very setisfied
5
RI Avatar of author | 29.11.2022
Mirisi su odlični!! Cilo dvorište miriše
5
SJ Avatar of author | 29.11.2022
Super je proizvod jako lijepo mirise
5
MN Avatar of author | 29.11.2022
Fantastic????????????❤️❤️❤️
5
V Avatar of author | 5.7.2021
Krásné vůně... zamilovala jsem se do zelené a bílé ♥️
Back shopping