Miris za dom

Otkrijte novi najmirisniji svijet mirisa s markom Puella! Donosimo vam luksuzne mirise za dom koji će postati neodvojivi dio vašeg doma. Naši mirisi za dom omogućit će vam stvaranje savršene atmosfere pune elegancije i udobnosti.

Naši proizvodi su posebno dizajnirani za upotrebu u domaćinstvu, bilo da želite osvježiti tkanine, kauč, interijer vašeg automobila, ili jednostavno stvoriti ugodnu atmosferu u cijelom domu.

Cijena se odnosi na jedan komad parfema za dom, mirisi se u košaricu dodaju pojedinačno.

Variant
Na lageru Na lageru Na lageru Na lageru Trenutno rasprodano, odaberite drugu varijantu/proizvod Na lageru Na lageru Na lageru Na lageru Na lageru Na lageru Na lageru Choose variant
7,99 € 7,99 € 7,99 € 7,99 € 7,99 € 7,99 € 17,99 € 17,99 € 17,99 € 17,99 € 17,99 € 17,99 € from 7,99 €
Category: Parfemi za dom
Miris za dom
10-50-100 pranja

Doživite pravi senzorni spektakl s našim parfemima za dom! Svaki miris pažljivo je kreiran, utjelovljujući našu jednostavnu filozofiju – donijeti samo najbolje vašem domu. Usredotočili smo se na stvaranje mirisa za dom koji pružaju dodir luksuza, pretvarajući vaš prostor u oazu ugodnih aroma. Prepustite se luksuzu udobnosti, gdje je svaki dašak putovanje do blaženstva.

Izaberite iz naše široke ponude mirisa:

  • First Dream - prodorna lavanda u kombinaciji s nježnom vanilijom stvara slatku harmoniju koja će oduševiti vaša osjetila.
  • JaLu - cvjetovi se miješaju s osvježavajućim tonovima citrusa, donoseći ugodnu i svježu atmosferu vašim prostorima.
  • Double Y - miris cvijeta ylang ylanga osigurava da vaš dom miriše prekrasno i čisto.
  • Emija - voćno-začinska aroma dodaje toplu i egzotičnu atmosferu vašim prostorijama.
  • Frayo - cvjetno-voćna aroma osigurava da vaš dom bude ispunjen vitalnošću i životom.
  • Queenka - voćno-cvjetna aroma, najslađa od svih, donosi slatku i neodoljivu atmosferu vašem domu.

Pakiranje od 10 ml trajat će za 60 upotreba, a pakiranje od 50 ml za 300 upotreba, što znači da ćete uživati u mirisu dugo vremena, dok se širi kroz cijelo vaše kućanstvo.

Stvorite savršenu atmosferu u svom domu s najfinijim Puella parfemima za dom. Prepustite se luksuznim mirisima koji donose udobnost i eleganciju vašem boravištu.

 

Naglasak stavljamo na pošteni sastav i kvalitetu naših proizvoda
Ne sadrži
teške metale
Vegan
i cruelty free
Bez nanočestica
i mikroplastika
Bez parabena

Miris za dom ne sadrže: teške metale, ostatke onečišćenja, natrijev klorid, dioksan, tvari posebno zabrinjavajućih svojstava (SVHC), parabene, tvari s postojanim, bioakumulativnim i toksičnim karakteristikama (PBT) i vPvB tvari, mikroplastike ili nanočestice.

Ne sadrži sastojke životinjskog podrijetla i nije testiran na životinjama.

Imate li bilo kakvih pitanja?

 

Rado ćemo vam na njih odgovoriti

Odgovori
Namijenjeno za vaš dom

 

PUELLA mirisi za dom (u obliku spreja) su raskošni i ugodni mirisi namijenjeni vašem domu. Naša posebna formula prilagođena je kako bi vam pružila osjećaj svježine i čistoće u vašem okruženju. Mirisi za dom dostupni su u svim vašim omiljenim mirisima.

Prikaži više proizvoda

Važne informacije o proizvodu  

Ove informacije uključuju standardna zakonska upozorenja za ovu vrstu proizvoda:

 
Miris za dom First Dream – Lavanda i vanilija (Slatki miris).
UFI:WRUJ-J9R9-T002-RMHT
UNIVERZALNI MIRIS ZA DOM. Puella mirisi u obliku spreja za svakodnevnu upotrebu. Poseban parfem razvijen za dom. Pogodno za tekstil, kauče, automobile ili za osvježenje interijera. Opasnost! Sadrži: linalol, 4-terc-butilcikloheksil acetat, heksil cinamaldehid, kumarin, linalil acetat, heksil salicilat, 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etan-1-on. Može izazvati alergijsku reakciju na koži. Štetno za vodeni okoliš s dugotrajnim učincima. Čuvati izvan dohvata djece. U slučaju nadražaja ili osipa na koži: zatražiti savjet/pomoć liječnika. Odložite sadržaj/ambalažu u skladu s državnim propisima.
 
 
Miris za dom JaLu – Cvijeće i citrusno voće (Svježi miris).
UFI:M0VJ-29TG-Q00J-RN90
UNIVERZALNI MIRIS ZA DOM. Puella mirisi u obliku spreja za svakodnevnu upotrebu. Poseban parfem razvijen za dom. Pogodno za tekstil, kauče, automobile ili za osvježenje interijera. Opasnost! Sadrži: 4-terc-butilcikloheksil acetat, aldehid C12 MNA, 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etan-1-on. Može izazvati alergijsku reakciju na koži. Štetno za vodeni okoliš s dugotrajnim učincima. Čuvati izvan dohvata djece. U slučaju nadražaja ili osipa na koži: zatražiti savjet/pomoć liječnika. Odložite sadržaj/ambalažu u skladu s državnim propisima.
 
 
Miris za dom Double Y – Miris cvijeta Ylang Ylang (Svježi miris).
UFI:HXUJ-K943-E002-29PX
UNIVERZALNI MIRIS ZA DOM. Puella mirisi u obliku spreja za svakodnevnu upotrebu. Poseban parfem razvijen za dom. Pogodno za tekstil, kauče, automobile ili za osvježenje interijera. Opasnost! Sadrži: heksil salicilat, linalol, 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etan-1-on. Može izazvati alergijsku reakciju na koži. Štetno za vodeni okoliš s dugotrajnim učincima. Čuvati izvan dohvata djece. U slučaju nadražaja ili osipa na koži: zatražiti savjet/pomoć liječnika. Odložite sadržaj/ambalažu u skladu s državnim propisima.
 
 
Miris za dom EmiJa – Voćno-začinski miris.
UFI:TKUJ-J9CH-6002-EXCP
UNIVERZALNI MIRIS ZA DOM. Puella mirisi u obliku spreja za svakodnevnu upotrebu. Poseban parfem razvijen za dom. Pogodno za tekstil, kauče, automobile ili za osvježenje interijera. Opasnost! Sadrži: benzil salicilat, 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etan-1-on, heksil cinamaldehid, piperonal, linalol, linalil acetat, 2-metil-3-(3,4-metilendioksifenil)propanal. Može izazvati alergijsku reakciju na koži. Štetno za vodeni okoliš s dugotrajnim učincima. Čuvati izvan dohvata djece. U slučaju nadražaja ili osipa na koži: zatražiti savjet/pomoć liječnika. Odložite sadržaj/ambalažu u skladu s državnim propisima.
 
 
Miris za dom Frayo – Cvjetno-voćni miris (Svježi miris).
UFI:APUJ-291W-G00K-38XR
UNIVERZALNI MIRIS ZA DOM. Puella mirisi u obliku spreja za svakodnevnu upotrebu. Poseban parfem razvijen za dom. Pogodno za tekstil, kauče, automobile ili za osvježenje interijera. Opasnost! Sadrži: 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etan-1-on, heksil cinamaldehid, benzil salicilat, linalol, d-limonen. Može izazvati alergijsku reakciju na koži. Štetno za vodeni okoliš s dugotrajnim učincima. Čuvati izvan dohvata djece. U slučaju nadražaja ili osipa na koži: zatražiti savjet/pomoć liječnika. Odložite sadržaj/ambalažu u skladu s državnim propisima.
 
 
Miris za dom Queenka – Voćno-cvjetni miris (Najslađi miris).
UFI:3UUJ-29EQ-300J-EY3V
UNIVERZALNI MIRIS ZA DOM. Puella mirisi u obliku spreja za svakodnevnu upotrebu. Poseban parfem razvijen za dom. Pogodno za tekstil, kauče, automobile ili za osvježenje interijera. Opasnost! Sadrži: heksil cinamaldehid, benzil salicilat, 2-metil-3-(4-izopropilfenil)propanal, linalol, linalil acetat, 4-tert-butilcikloheksil acetat, heksil salicilat, [3R-(3α,3aβ,6β,7β,8aα)]- oktahidro-6-metoksi-3,6,8,8-tetrametil-1H-3a,7-metanoazulen, 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8 ,8-tetrametil-2-naftil)etan-1-on, d-limonen, 6,7-dihidro-1,1,2,3,3-pentametil-4(5H)-indanon. Može izazvati alergijsku reakciju na koži. Štetno za vodeni okoliš s dugotrajnim učincima. Čuvati izvan dohvata djece. U slučaju nadražaja ili osipa na koži: zatražiti savjet/pomoć liječnika. Odložite sadržaj/ambalažu u skladu s državnim propisima.
 
 
5
10x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Do not fill out this field:
5
GK Avatar of author | 28.1.2024
Super, naručit ću opet.
5
RH Avatar of author | 14.1.2024
Super,pre zadovoljna
5
S Avatar of author | 24.9.2023
Odličan!
5
NJ Avatar of author | 10.9.2023
Pravo otkriće!!!!! Svjež, opuštajuć i dugotrajan miris.
5
KR Avatar of author | 13.8.2023
Odličan za osvježiti ormar,kauč i kuću....
5
JT Avatar of author | 8.8.2023
Lijepi i dugotrajni mirisi
5
JT Avatar of author | 7.8.2023
Lijepi i dugotrajni mirisi
5
Avatar of author | 15.6.2023
Zbilja od 2 pritiska po kauču zamiriši cijela kuća, divan je!
Back shopping