Puella miris za dom

Otkrijte novi najmirisniji svijet mirisa s markom Puella! Donosimo vam luksuzne mirise za dom koji će postati neodvojivi dio vašeg doma. Naši mirisi za dom omogućit će vam stvaranje savršene atmosfere pune elegancije i udobnosti.

Naši proizvodi su posebno dizajnirani za upotrebu u domaćinstvu, bilo da želite osvježiti tkanine, kauč, interijer vašeg automobila, ili jednostavno stvoriti ugodnu atmosferu u cijelom domu.

Cijena se odnosi na jedan komad parfema za dom, mirisi se u košaricu dodaju pojedinačno.

Variant
Na lageru Privremeno nedostupno, očekuje se popuna zaliha Na lageru Na lageru Privremeno nedostupno, očekuje se popuna zaliha Privremeno nedostupno, očekuje se popuna zaliha Na lageru Na lageru Na lageru Na lageru Na lageru Na lageru Choose variant
7,99 € 7,99 € 7,99 € 7,99 € 7,99 € 7,99 € 17,99 € 17,99 € 17,99 € 17,99 € 17,99 € 17,99 € from 7,99 €
Category: Parfemi za dom
Puella miris za dom
1/10/50/100 pranja

Doživite pravi senzorni spektakl s našim parfemima za dom! Svaki miris pažljivo je kreiran, utjelovljujući našu jednostavnu filozofiju – donijeti samo najbolje vašem domu. Usredotočili smo se na stvaranje mirisa za dom koji pružaju dodir luksuza, pretvarajući vaš prostor u oazu ugodnih aroma. Prepustite se luksuzu udobnosti, gdje je svaki dašak putovanje do blaženstva.

Izaberite iz naše široke ponude mirisa:

  • First Dream - prodorna lavanda u kombinaciji s nježnom vanilijom stvara slatku harmoniju koja će oduševiti vaša osjetila.
  • JaLu - cvjetovi se miješaju s osvježavajućim tonovima citrusa, donoseći ugodnu i svježu atmosferu vašim prostorima.
  • Double Y - miris cvijeta ylang ylanga osigurava da vaš dom miriše prekrasno i čisto.
  • Emija - voćno-začinska aroma dodaje toplu i egzotičnu atmosferu vašim prostorijama.
  • Frayo - cvjetno-voćna aroma osigurava da vaš dom bude ispunjen vitalnošću i životom.
  • Queenka - voćno-cvjetna aroma, najslađa od svih, donosi slatku i neodoljivu atmosferu vašem domu.

Pakiranje od 10 ml trajat će za 60 upotreba, a pakiranje od 50 ml za 300 upotreba, što znači da ćete uživati u mirisu dugo vremena, dok se širi kroz cijelo vaše kućanstvo.

Uporaba: Jednostavno pritisnite raspršivač kako biste oslobodili proizvod. Prilikom korištenja, preporučujemo održavanje minimalne udaljenosti od 10 - 15 cm od površina.

Stvorite savršenu atmosferu u svom domu s najfinijim Puella parfemima za dom. Prepustite se luksuznim mirisima koji donose udobnost i eleganciju vašem boravištu.

 

Naglasak stavljamo na pošteni sastav i kvalitetu naših proizvoda
Ne sadrži
teške metale
Vegan
i cruelty free
Bez nanočestica
i mikroplastika
Bez parabena

Miris za dom ne sadrže: teške metale, ostatke onečišćenja, natrijev klorid, dioksan, tvari posebno zabrinjavajućih svojstava (SVHC), parabene, tvari s postojanim, bioakumulativnim i toksičnim karakteristikama (PBT) i vPvB tvari, mikroplastike ili nanočestice.

Ne sadrži sastojke životinjskog podrijetla i nije testiran na životinjama.

Imate li bilo kakvih pitanja?

 

Rado ćemo vam na njih odgovoriti

Odgovori
Namijenjeno za vaš dom

 

PUELLA mirisi za dom (u obliku spreja) su raskošni i ugodni mirisi namijenjeni vašem domu. Naša posebna formula prilagođena je kako bi vam pružila osjećaj svježine i čistoće u vašem okruženju. Mirisi za dom dostupni su u svim vašim omiljenim mirisima.

Prikaži više proizvoda

Važne informacije o proizvodu  

Ove informacije uključuju standardna zakonska upozorenja za ovu vrstu proizvoda:

 
Miris za dom First Dream – Lavanda i vanilija (Slatki miris).
UFI:WRUJ-J9R9-T002-RMHT
UNIVERZALNI MIRIS ZA DOM. Puella mirisi u obliku spreja za svakodnevnu upotrebu. Poseban parfem razvijen za dom. Pogodno za tekstil, kauče, automobile ili za osvježenje interijera. Opasnost! Sadrži: linalol, 4-terc-butilcikloheksil acetat, heksil cinamaldehid, kumarin, linalil acetat, heksil salicilat, 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etan-1-on. Može izazvati alergijsku reakciju na koži. Štetno za vodeni okoliš s dugotrajnim učincima. Čuvati izvan dohvata djece. U slučaju nadražaja ili osipa na koži: zatražiti savjet/pomoć liječnika. Odložite sadržaj/ambalažu u skladu s državnim propisima.
 
*Prikazane informacije mogu se malo razlikovati od onih na etiketi proizvoda: podložne su promjenama ovisno o njegovoj seriji.
 
 
 
Miris za dom JaLu – Cvijeće i citrusno voće (Svježi miris).
UFI:M0VJ-29TG-Q00J-RN90
UNIVERZALNI MIRIS ZA DOM. Puella mirisi u obliku spreja za svakodnevnu upotrebu. Poseban parfem razvijen za dom. Pogodno za tekstil, kauče, automobile ili za osvježenje interijera. Opasnost! Sadrži: 4-terc-butilcikloheksil acetat, aldehid C12 MNA, 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etan-1-on. Može izazvati alergijsku reakciju na koži. Štetno za vodeni okoliš s dugotrajnim učincima. Čuvati izvan dohvata djece. U slučaju nadražaja ili osipa na koži: zatražiti savjet/pomoć liječnika. Odložite sadržaj/ambalažu u skladu s državnim propisima.
 
*Prikazane informacije mogu se malo razlikovati od onih na etiketi proizvoda: podložne su promjenama ovisno o njegovoj seriji.
 
 
 
Miris za dom Double Y – Miris cvijeta Ylang Ylang (Svježi miris).
UFI:HXUJ-K943-E002-29PX
UNIVERZALNI MIRIS ZA DOM. Puella mirisi u obliku spreja za svakodnevnu upotrebu. Poseban parfem razvijen za dom. Pogodno za tekstil, kauče, automobile ili za osvježenje interijera. Opasnost! Sadrži: heksil salicilat, linalol, 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etan-1-on. Može izazvati alergijsku reakciju na koži. Štetno za vodeni okoliš s dugotrajnim učincima. Čuvati izvan dohvata djece. U slučaju nadražaja ili osipa na koži: zatražiti savjet/pomoć liječnika. Odložite sadržaj/ambalažu u skladu s državnim propisima.
 
*Prikazane informacije mogu se malo razlikovati od onih na etiketi proizvoda: podložne su promjenama ovisno o njegovoj seriji.
 
 
 
Miris za dom EmiJa – Voćno-začinski miris.
UFI:TKUJ-J9CH-6002-EXCP
UNIVERZALNI MIRIS ZA DOM. Puella mirisi u obliku spreja za svakodnevnu upotrebu. Poseban parfem razvijen za dom. Pogodno za tekstil, kauče, automobile ili za osvježenje interijera. Opasnost! Sadrži: benzil salicilat, 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etan-1-on, heksil cinamaldehid, piperonal, linalol, linalil acetat, 2-metil-3-(3,4-metilendioksifenil)propanal. Može izazvati alergijsku reakciju na koži. Štetno za vodeni okoliš s dugotrajnim učincima. Čuvati izvan dohvata djece. U slučaju nadražaja ili osipa na koži: zatražiti savjet/pomoć liječnika. Odložite sadržaj/ambalažu u skladu s državnim propisima.
 
*Prikazane informacije mogu se malo razlikovati od onih na etiketi proizvoda: podložne su promjenama ovisno o njegovoj seriji.
 
 
 
Miris za dom Frayo – Cvjetno-voćni miris (Svježi miris).
UFI:APUJ-291W-G00K-38XR
UNIVERZALNI MIRIS ZA DOM. Puella mirisi u obliku spreja za svakodnevnu upotrebu. Poseban parfem razvijen za dom. Pogodno za tekstil, kauče, automobile ili za osvježenje interijera. Opasnost! Sadrži: 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etan-1-on, heksil cinamaldehid, benzil salicilat, linalol, d-limonen. Može izazvati alergijsku reakciju na koži. Štetno za vodeni okoliš s dugotrajnim učincima. Čuvati izvan dohvata djece. U slučaju nadražaja ili osipa na koži: zatražiti savjet/pomoć liječnika. Odložite sadržaj/ambalažu u skladu s državnim propisima.
 
*Prikazane informacije mogu se malo razlikovati od onih na etiketi proizvoda: podložne su promjenama ovisno o njegovoj seriji.
 
 
 
Miris za dom Queenka – Voćno-cvjetni miris (Najslađi miris).
UFI:3UUJ-29EQ-300J-EY3V
UNIVERZALNI MIRIS ZA DOM. Puella mirisi u obliku spreja za svakodnevnu upotrebu. Poseban parfem razvijen za dom. Pogodno za tekstil, kauče, automobile ili za osvježenje interijera. Opasnost! Sadrži: heksil cinamaldehid, benzil salicilat, 2-metil-3-(4-izopropilfenil)propanal, linalol, linalil acetat, 4-tert-butilcikloheksil acetat, heksil salicilat, [3R-(3α,3aβ,6β,7β,8aα)]- oktahidro-6-metoksi-3,6,8,8-tetrametil-1H-3a,7-metanoazulen, 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8 ,8-tetrametil-2-naftil)etan-1-on, d-limonen, 6,7-dihidro-1,1,2,3,3-pentametil-4(5H)-indanon. Može izazvati alergijsku reakciju na koži. Štetno za vodeni okoliš s dugotrajnim učincima. Čuvati izvan dohvata djece. U slučaju nadražaja ili osipa na koži: zatražiti savjet/pomoć liječnika. Odložite sadržaj/ambalažu u skladu s državnim propisima.
 
*Prikazane informacije mogu se malo razlikovati od onih na etiketi proizvoda: podložne su promjenama ovisno o njegovoj seriji. 
5
12x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Do not fill out this field:
5
MD Avatar of author | 13.5.2024
Top top😍
5
GK Avatar of author | 28.1.2024
Super, naručit ću opet.
5
RH Avatar of author | 14.1.2024
Super,pre zadovoljna
5
S Avatar of author | 24.9.2023
Odličan!
5
NJ Avatar of author | 10.9.2023
Pravo otkriće!!!!! Svjež, opuštajuć i dugotrajan miris.
5
KR Avatar of author | 13.8.2023
Odličan za osvježiti ormar,kauč i kuću....
5
JT Avatar of author | 8.8.2023
Lijepi i dugotrajni mirisi
5
JT Avatar of author | 7.8.2023
Lijepi i dugotrajni mirisi
5
Avatar of author | 15.6.2023
Zbilja od 2 pritiska po kauču zamiriši cijela kuća, divan je!
Back shopping