Održavanje perilice rublja i sušilice

  

POGODNO ZA OSOBE
S ALERGIJAMA

 

BESPLATNA
DOSTAVA

 

DOSTAVA U ROKU
OD 3 DANA

 

KORISNIČKA
PODRŠKA

Zašto je važno brinuti se o perilici rublja i sušilici?

Perilica rublja i sušilica su neizostavni dijelovi naših domova i olakšavaju nam život. Pravilna briga o ovim uređajima pomoći će nam u uštedi novca na popravcima i produljiti njihov vijek trajanja. Osim toga, održavanje perilice rublja i sušilice u dobrom stanju doprinosi uštedi energije i smanjuje negativan utjecaj na okoliš.

Uštedite s Puellom

Zahvaljujući kompaktnom pakiranju parfema za rublje Puella, ne samo da štedite prostor za pohranu već i novac. Dugotrajan miris, koji čuva svježinu rublja dugo nakon pranja, pomaže u smanjenju učestalosti ciklusa pranja, što može produžiti vijek trajanja vaših uređaja. S niskim doziranjem i pažljivo sastavljenim sastojcima parfema, Puella sprječava nakupljanje ostataka u perilici rublja, čime se sprječavaju skupi popravci. Uštedite novac i održavajte svoju perilicu u optimalnom stanju s Puellom, pametnim rješenjem za vaše pranje.

Održavanje perilice rublja

Pravilna briga za vašu perilicu ključna je za njezin dug vijek trajanja i čistoću rublja.
Evo nekoliko ključnih savjeta za brigu o ovom pouzdanom pomagaču:

 

Redovito održavanje perilice rublja je važno. Preporučeni interval čišćenja ovisi o vrsti i marki perilice. Možete skratiti taj interval ako primijetite probleme tijekom pranja. Razlozi za nakupljanje nečistoća u perilici mogu biti raznovrsni, uključujući broj pranja, tvrdoću vode, temperaturu vode, vrstu rublja i samu perilicu. Prilikom čišćenja, slijedite upute proizvođača perilice i koristite preporučeno sredstvo za čišćenje.

Potpuno čišćenje. Temeljito očistite brtve, odjeljak za deterdžent, filter, bubanj i druge dijelove perilice rublja.

• Poboljšajte svoje iskustvo pranja rublja s parfemom za rublje Puella. Za razliku od tradicionalnih omekšivača tkanina, Puella nudi jedinstveni i dugotrajan miris koji će vašem rublju ostaviti svjež i privlačan miris. Ne zadovoljavajte se običnim, uživajte u raskošnom mirisu Puelle za neusporedivo iskustvo pranja

Slučajno izlijevanje parfema Puella

U slučaju slučajnog izlijevanja parfema za rublje Puella, postupite kako slijedi:

Proliveni parfem odmah obrišite vlažnom krpom ili papirnatim ručnikom kako biste spriječili koncentrat da dođe u kontakt s površinama i materijalima.

Dobro prozračite prostor kako bi se miris što prije raspršio.

Održavanje sušilice

Sušilica je odličan pomoćnik u kućanstvu koji štedi vrijeme koje bi se potrošilo na vješanje i sušenje rublja. Baš kao i kod perilice rublja, važno je posvetiti dovoljno pažnje održavanju i čišćenju sušilice. Učestalost čišćenja i potrebna briga ovise o vrsti i marki sušilice. Preporučujemo uvijek slijediti upute i savjete koje pruža proizvođač u korisničkom priručniku za ovaj uređaj. Međutim, kako biste osigurali optimalnu funkcionalnost, evo nekoliko savjeta koje trebate slijediti:

 

Čišćenje filtera sušilice. Filter hvata vlakna koja se nakupljaju s odjeće, stoga ga je potrebno redovito čistiti. Čist filter osigurava učinkovito sušenje

Kontrola bubnja. Također biste povremeno trebali provjeravati bubanj sušilice kako biste vidjeli jesu li unutra uhvaćena bilo kakva preostala vlakna, niti ili drugi dijelovi odjeće.

Kontrola kondenzacijskog spremnika. Ako vaša sušilica nije spojena na odvod, redovito ispraznite vodu iz kondenzacijskog spremnika.

Back shopping