Puella mirisna kartica

Puella Mirisna kartica - Osvježavajući miris za svaki dan

Karakteristike proizvoda:

  • Intenzivan, dugotrajan i svojstven miris PUELLA parfema
  • Privlačan dizajn
  • Vrhunska ambalaža
  • Univerzalna upotreba: za auto, za ormar, za prtljagu, za torbu, za teretanu, za kupaonicu...

Upute za uporabu: Puella Mirisna kartica namijenjena je za namirisanje vašeg doma. Jednostavno je otpakirajte i objesite u ormar ili na retrovizor. Ako vam se čini da je miris preintenzivan, ostavite karticu u njezinoj ambalaži i otvorite samo gornji dio. Miris će se postupno oslobađati i biti manje intenzivan.

Variant
Na lageru Na lageru Na lageru Na lageru Na lageru Na lageru Choose variant
4,99 €
Category: Svi proizvodi

Uživajte u ugodnim mirisima s Puella mirisnim karticama u obliku kapljica. One su esencijalni dodatak za svakoga tko voli okružiti se jedinstvenim i ugodnim mirisima. Ove kartice izrađene su od papira, mirisnih ulja, te obogaćene visokokvalitetnim sastojcima koji dodaju dašak luksuza vašem kućanstvu, neutralizirajući svaki neugodan miris. Bilo da trebate osvježiti svoj ormar, kupaonicu ili automobil, ove višeće kartice su jednostavne za upotrebu i ispunit će svaku sobu ili prostor ugodnim mirisom.

 

Iz naše očaravajuće kolekcije mirisa, možete odabrati onaj koji savršeno odgovara vašem raspoloženju i stilu:

  • First Dream: Opustite se uz kombinaciju lavande i vanilije koja vas miluje slatkim mirisom i oslobađa napetost.
  • JaLu: Osvježavajući cvjetni tonovi pomiješani s energizirajućim citrusnim mirisom za budan i svjež početak dana.
  • Double Y: Blaga aroma cvijeta Ylang Ylang donosi mir i harmoniju, zajedno s svježim akordima.
  • Emija: Prepustite se svojim osjetilima u očaravajućem mirisu stvorenim međusobnim prožimanjem voćnih i začinskih tonova, budeći toplinu i senzualnost.
  • Frayo: Sladko-svježa kombinacija iznenadit će vas svojom vitalnošću i energičnošću.
  • Queenka: Miris voća i cvjetova spaja se u predivnu harmoniju, stvarajući najslađi miris koji možete zamisliti.

 

Naglasak stavljamo na pošteni sastav i kvalitetu naših proizvoda
Ne sadrži
teške metale
Vegan
i cruelty free
Bez nanočestica
i mikroplastika
Bez parabena

PUELLA Mirisna kartica ne sadrže: teške metale, ostatke onečišćenja, natrijev klorid, dioksan, tvari posebno zabrinjavajućih svojstava (SVHC), parabene, tvari s postojanim, bioakumulativnim i toksičnim karakteristikama (PBT) i vPvB tvari, mikroplastike ili nanočestice.

Ne sadrži sastojke životinjskog podrijetla i nije testiran na životinjama.

Imate li bilo kakvih pitanja?

 

Rado ćemo vam na njih odgovoriti

Odgovori
Namijenjeno za vaš dom

 

Iskusite moć mirisa s Puella mirisnim karticama. Korištenjem mirisnih kartica u vašem domu ili enterijeru automobila, dobit ćete višestruke koristi, poput poticanja pozitivne energije i raspoloženja, ili uklanjanja neugodnih mirisa. Miris vašeg doma jednako je važan kao i njegov izgled ili dekoracija. Dopustite jedinstvenim mirisima Puella da pretvore zajedničke trenutke u nezaboravna iskustva, stvarajući ugodnu atmosferu za vaše goste ili suputnike.

Prikaži više proizvoda

Važne informacije o proizvodu

Ove informacije uključuju standardna zakonska upozorenja za ovu vrstu proizvoda:
 
 
Mirisna kartica First Dream – Lavanda i vanilija (Slatki miris).
UFI:HRPV-604W-E00C-1RHM
Miris za auto i garderobu. Upozorenje! Sadržaj: 4-terc-butilcikloheksil acetat; linalol; linalil acetat; heksil salicilat; 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etan-1-on; α-heksilcinamaldehid; kumarin; citronelol; eugenol; undek-10-enal; d-limonen; geranil acetat; 3-p-kumenil-2-metilpropionaldehid; δ-damaskon. Nadražuje kožu. Može izazvati alergijsku reakciju na koži. Uzrokuje jako nadraživanje oka. Otrovno za vodeni okoliš s dugotrajnim učincima. Čuvati izvan dohvata djece. Prije uporabe pročitati naljepnicu. Izbjegavati ispuštanje u okoliš. U SLUČAJU DODIRA S OČIMA: oprezno ispirati vodom nekoliko minuta. Ukloniti kontaktne leće ako ih nosite i ako se one lako uklanjaju. Nastaviti ispirati. U slučaju nadražaja ili osipa na koži: zatražiti savjet/pomoć liječnika. Ako nadražaj oka ne prestaje: zatražiti savjet/pomoć liječnika. Odložite sadržaj/ambalažu u skladu s državnim propisima.
 
*Prikazane informacije mogu se malo razlikovati od onih na etiketi proizvoda: podložne su promjenama ovisno o njegovoj seriji.
 
 

Mirisna kartica JaLu - Cvijeće i citrusno voće (Svježi miris).
UFI:CWPV-60HQ-100C-CEPR
Miris za auto i garderobu. Upozorenje! Sadržaj: 4-terc-butilcikloheksil acetat; 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etan-1-on; 2-metilundekanal; dodekanal; alil-3-cikloheksilpropionat; citronelol; 3-p-kumenil-2-metilpropionaldehid; eugenol; linalol; 2,4-dimetilcikloheks-3-en-1-karbaldehid; eukaliptol; d-limonen. Može izazvati alergijsku reakciju na koži. Uzrokuje jako nadraživanje oka. Otrovno za vodeni okoliš s dugotrajnim učincima. Čuvati izvan dohvata djece. Prije uporabe pročitati naljepnicu. Izbjegavati ispuštanje u okoliš. U SLUČAJU DODIRA S OČIMA: oprezno ispirati vodom nekoliko minuta. Ukloniti kontaktne leće ako ih nosite i ako se one lako uklanjaju. Nastaviti ispirati. U slučaju nadražaja ili osipa na koži: zatražiti savjet/pomoć liječnika. Ako nadražaj oka ne prestaje: zatražiti savjet/pomoć liječnika. Odložite sadržaj/ambalažu u skladu s državnim propisima.

*Prikazane informacije mogu se malo razlikovati od onih na etiketi proizvoda: podložne su promjenama ovisno o njegovoj seriji.
  
 
 
Mirisna kartica Double Y - Miris cvijeta Ylang Ylang (Svježi miris).
UFI:9JPV-50S3-T00D-Q2CG
Miris za auto i garderobu. Upozorenje! Sadržaj: heksil salicilat, 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)ethan-1-on, linalol, dodekanal, 2-metilundekanal; 3-p-kumenil-2-metilpropionaldehid; eugenol; kumarin; indeno(4,3 A-B)dekahidro-2,2,7,7,8,9,9-heptametil-furan; citral; 2,4-dimetilcikloheks-3-en-1-karbaldehid; metil 2,4-dihidroksi-3,6-dimetilbenzoat; metil cinamat; geranil acetat; isoeugenol; δ-damaskon. Nadražuje kožu. Može izazvati alergijsku reakciju na koži. Uzrokuje jako nadraživanje oka. Otrovno za vodeni okoliš s dugotrajnim učincima. Čuvati izvan dohvata djece. Prije uporabe pročitati naljepnicu. Izbjegavati ispuštanje u okoliš. U SLUČAJU DODIRA S OČIMA: oprezno ispirati vodom nekoliko minuta. Ukloniti kontaktne leće ako ih nosite i ako se one lako uklanjaju. Nastaviti ispirati. U slučaju nadražaja ili osipa na koži: zatražiti savjet/pomoć liječnika. Ako nadražaj oka ne prestaje: zatražiti savjet/pomoć liječnika. Odložite sadržaj/ambalažu u skladu s državnim propisima.
 
*Prikazane informacije mogu se malo razlikovati od onih na etiketi proizvoda: podložne su promjenama ovisno o njegovoj seriji.
 
 

Mirisna kartica EmiJa - Voćno-začinski miris.
UFI:CNPV-P0FH-300V-CDXJ
Miris za auto i garderobu. Upozorenje! Sadržaj: 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etan-1-on; benzil salicilat; linalol; α-heksilcinamaldehid; linalil acetat; piperonal; α-metil-1,3-benzodioksol-5-propionaldehid; citronelol; geraniol; 4-terc-butilcikloheksil acetat; d-limonen; geranil acetat; 1,2,3,5,6,7-heksahidro-1,1,2,3,3-pentametil-4H-inden-4-on; δ-damaskon. Nadražuje kožu. Može izazvati alergijsku reakciju na koži. Uzrokuje jako nadraživanje oka. Otrovno za vodeni okoliš s dugotrajnim učincima. Čuvati izvan dohvata djece. Prije uporabe pročitati naljepnicu. Izbjegavati ispuštanje u okoliš. U SLUČAJU DODIRA S OČIMA: oprezno ispirati vodom nekoliko minuta. Ukloniti kontaktne leće ako ih nosite i ako se one lako uklanjaju. Nastaviti ispirati. U slučaju nadražaja ili osipa na koži: zatražiti savjet/pomoć liječnika. Ako nadražaj oka ne prestaje: zatražiti savjet/pomoć liječnika. Odložite sadržaj/ambalažu u skladu s državnim propisima.

*Prikazane informacije mogu se malo razlikovati od onih na etiketi proizvoda: podložne su promjenama ovisno o njegovoj seriji.
  
 
 
Mirisna kartica Frayo - Cvjetno-voćni miris (Svježi miris).
UFI:0TPV-P0U9-Q00V-P33P
Miris za auto i garderobu. Upozorenje! Sadržaj: 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)ethan-1-on; benzil salicilat; heksilcinamaldehid; linalol; d-limonen; citronelol; kumarin; linalil acetat; 2,4-dimetilcikloheks-3-en-1-karbaldehid; (etoksimetoksi)ciklododekan; 1-(2,6,6trimetil-1,3-cikloheksadien-1-il)-2-buten-1-on; isoeugenol. Nadražuje kožu. Može izazvati alergijsku reakciju na koži. Otrovno za vodeni okoliš s dugotrajnim učincima. Čuvati izvan dohvata djece. Prije uporabe pročitati naljepnicu. Izbjegavati ispuštanje u okoliš. U slučaju nadražaja ili osipa na koži: zatražiti savjet/pomoć liječnika. Odložite sadržaj/ambalažu u skladu s državnim propisima.

*Prikazane informacije mogu se malo razlikovati od onih na etiketi proizvoda: podložne su promjenama ovisno o njegovoj seriji.
  
 
 
Mirisna kartica Queenka – Voćno-cvjetni miris (Najslađi miris).
UFI:W0QV-Q073-A00U-0S8T
Miris za auto i garderobu. Upozorenje! Sadržaj: α-heksilcinamaldehid; linalol; linalil acetat; benzil salicilat; 4-terc-butilcikloheksil acetat; 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etan-1-on; heksil salicilat; d-limonen; [3R-(3α,3aβ,6β,7β,8aα)]-oktahidro-6-metoksi-3,6,8,8tetrametil-1H-3a,7-metanoazulen; 3-p-kumenil-2-metilpropionaldehid;1,2,3,5,6,7-heksahidro-1,1,2,3,3-pentametil-4H-inden-4-on; citronelol; 7-hidroksicitronelal; kumarin; α-metil-1,3-benzodioksol-5-propionaldehid; α-damaskon; β-pinen.Nadražuje kožu. Može izazvati alergijsku reakciju na koži. Uzrokuje jako nadraživanje oka. Otrovno za vodeni okoliš s dugotrajnim učincima. Čuvati izvan dohvata djece. Prije uporabe pročitati naljepnicu. Izbjegavati ispuštanje u okoliš. U SLUČAJU DODIRA S OČIMA: oprezno ispirati vodom nekoliko minuta. Ukloniti kontaktne leće ako ih nosite i ako se one lako uklanjaju. Nastaviti ispirati. U slučaju nadražaja ili osipa na koži: zatražiti savjet/pomoć liječnika. Ako nadražaj oka ne prestaje: zatražiti savjet/pomoć liječnika. Odložite sadržaj/ambalažu u skladu s državnim propisima.  
 
*Prikazane informacije mogu se malo razlikovati od onih na etiketi proizvoda: podložne su promjenama ovisno o njegovoj seriji. 
5
6x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Do not fill out this field:
5
DS Avatar of author | 14.6.2024
odličan proizvod, auto mi miriše fantastično. preporuka
5
S Avatar of author | 21.5.2024
Brza isporuka, mirisi fantastični, veš lijepo miriše nijedan omekšivač ni miris mu nije ravan. Također sve pohvale i za mirisne kartice. Koristim ih u autu, također miris izvrstan i dugo traju. Vrijedi svakog centa
5
VN Avatar of author | 17.5.2024
jako fin miris
5
Avatar of author | 8.2.2024
Jako sam zadovoljna kupljenim proizvodom. Cijeli auto savršeno miriše.
5
ED Avatar of author | 3.1.2024
Odličan proizvod. Sve preporuke!
5
AL Avatar of author | 2.1.2024
Najljepši mirisi i jako dugotrajni. Sve pohvale
Back shopping