Puella Parfem za rublje Queenka

Queenka Očaravajući slatki miris za vaše rublje

Uđite u svijet slatkih mirisa s našim najslađim mirisom za rublje – Queenka! Ako volite slatke arome, Queenka je pravi odabir za vašu odjeću.

S Puella parfemima za rublje možete osvježiti vaše rublje i stvoriti predivnu i ugodnu atmosferu u vašem domu.

Možete birati između pakiranja za 1/10/50 ili čak 100 pranja. Dakle, zašto ne biste svoje rublje tretirali kao kraljicu?

Variant
Na lageru Na lageru Na lageru Na lageru Choose variant
0,99 € 7,99 € 19,99 € 29,99 € from 0,99 €
Category: Parfemi za rublje
Puella Parfum za rublje - Queenka
1/10/50/100 pranja

Queenka je sinonim za slatkoću i eleganciju u mirisima. To je miris koji vam donosi radostne i pozitivne osjećaje pri svakom pranju. Prepustite se čarima svijeta slatkih aroma i očaravajućeg mirisa koji će isijavati iz vašeg rublja.

S našom Queenkom, vaš ormar pretvara se u slatki raj koji vas okružuje cijeli dan. Dopustite da vas zavedu naši mirisi i parfimirajte svoje rublje s Puellom - vašim pouzdanim partnerom za vrhunsko pranje!

Parfem za rublje Puella je najmirisnija alternativa običnim omekšivačima koji možda ne odgovaraju uvijek svim vrstama rublja. Naš revolucionarni miris za rublje, baziran na mirisnim uljima, predstavlja jedinstveni sastav, prikladan za svaku tkaninu pod suncem.

Mirisna ulja za rublje Puella stvarni su preokret sa svojom jakom i dugotrajnom intenzivnošću. Vaše rublje neće biti samo svježe, već će obilovati mirisom. Slobodno stavite rublje u sušilicu bez razmišljanja! Ovi mirisi za rublje neće samo oživjeti vašu garderobu već i pretvoriti cijeli vaš dom u oazu predivnog i aromatičnog blaženstva.

Samo malo našeg visoko koncentriranog uljnog parfema dovoljno je da učini čuda, čineći ga iznimno učinkovitim proizvodom. Vaše rublje će zadržati predivan miomiris koji traje duže.

Doziranje: Samo 5 ml dovoljno je za 4 kg rublja. Iskoristite naš praktičan Puella čep za precizno doziranje. Više informacija pronađite ovdje.

Ne zaboravite! Parfem za rublje treba ulijevati samo u pretinac za omekšivač. Uljne parfeme ne ulijevajte izravno u bubanj perilice ili sušilice.

 

Zašto odabrati Puella proizvode? Otkrijte prednosti:

  • Najviša kvaliteta i standardi – Naši proizvodi pridržavaju se najviših standarda kvalitete i usklađeni su sa strožim normama EU propisa.

  • Veganski sastojci – Obvezali smo se na etičke prakse. Naši proizvodi su isključivo veganski i nikada nisu testirani na životinjama.

  • Intenzitet – U usporedbi s tradicionalnim omekšivačima, samo 5 ml našeg parfema dovoljno je za jedno pranje. Ova mala doza pruža izniman miris, štedeći vam novac i prostor za pohranu.

  • Jedinstvenost – Naši parfemi za rublje stvaraju dugotrajne mirise koji obavijaju vašu odjeću zavodljivom aurom. Vaša odjeća će mirisati očaravajuće, pouzdan pratitelj na nekoliko dana.

  • Svestranost – Naši mirisi odgovaraju svim vrstama tkanina, uključujući sportsku i funkcionalnu odjeću. Bez obzira na odjeću, budite sigurni, miris ostaje intenzivan i ugodan.

  • Kompaktno pakiranje – Malo i praktično, naše pakiranje ne zauzima puno prostora u ormaru. Lako ga možete spremiti i uvijek je pri ruci za brzo osvježenje vaše garderobe.

  • Trajnost – S našim proizvodima uživat ćete u dugotrajnoj svježini i mirisu u vašem rublju. Čak ga možete sušiti u sušilici bez straha da će se miris izgubiti. Naš nezamjenjiv miris ostaje čak i nakon procesa sušenja.

 

Dermatološki testirano

Tvrtka PUELLA podvrgnula je svoje parfeme za rublje dermatološkim testiranjima, koja su standardno rezervirana za kozmetičke proizvode. Međutim, važno je napomenuti da je korištenje parfema za rublje identično korištenju običnih omekšivača i razlikuje se od tradicionalne primjene kozmetičkih proizvoda izravno na kožu. Unatoč ovoj razlici, testiranje parfema bilo je uspješno, potvrđujući da su ovi proizvodi sigurni za kožu i prikladni za njihov namijenjeni ​​uporabu kada se koriste s odgovarajućom doziranjem i rukovanjem.

Dermatološko testiranje parfema za rublje Puella za PUELLAvone, s. r. o. provedeno je od strane CENTRUM estetické dermatologie, léčby akné a obličejových dermatóz syncare plus, s. r. o, 27.09.2023. Dostupno za preuzimanje ovdje: prevedeni dokument, izvorni dokument.

 

Naglasak stavljamo na pošteni sastav i kvalitetu naših proizvoda
Ne sadrži
teške metale
Vegan
i cruelty free
Bez nanočestica
i mikroplastika
Bez parabena

Parfemi za rublje ne sadrže: teške metale, ostatke onečišćenja, natrijev klorid, dioksan, tvari posebno zabrinjavajućih svojstava (SVHC), parabene, tvari s postojanim, bioakumulativnim i toksičnim karakteristikama (PBT) i vPvB tvari, mikroplastike ili nanočestice.

Ne sadrži sastojke životinjskog podrijetla i nije testiran na životinjama.

Imate li bilo kakvih pitanja?

 

Rado ćemo vam na njih odgovoriti

Odgovori
Namijenjeno za vaš dom

 

Naši parfemi za rublje ističu se svojom sposobnošću da poboljšaju vaše iskustvo pranja rublja. Za razliku od uobičajenih omekšivača, Puella ne začepljuje vašu perilicu rublja i ostavlja vlakna rublja netaknutima, čime se čuva funkcionalnost vašeg rublja. Štoviše, njihov sastav sadrži visok postotak mirisnih ulja, osiguravajući intenzivan i dugotrajan miris.

Savjeti za uporabu i doziranje

Važne informacije o proizvodu

 

Ove informacije uključuju standardna zakonska upozorenja za ovu vrstu proizvoda:

 

Queenka – Voćno-cvjetni miris (Najslađi miris).
UFI:5RA3-G0V6-130A-XN7F
PUELLA - parfem za pranje rublja, koji je razvijen na osnovi mirisnih ulja, je najmirišljivija zamjena za omekšivač. Zajedno s drugim važnim sastojcima čini jedinstven sastav, zahvaljujući čemu su proizvodi Puella izuzetni svojim intenzivnim izrazom. Rublje dugo ostaje svježe, čak i nakon sušenja u sušilici. Visoka koncentracija, unatoč niskoj dozi, osigurava vrlo intenzivan miris u usporedbi s uobičajenim omekšivačem. Nakon pranja neće mirisati samo rublje, već i vaš dom. Doziranje: Parfem doziramo u pretinac za omekšivač u omjeru 5 ml/4 kg rublja. Upozorenje! Proizvod je namijenjen samo za perilice rublja (odjeljak za omekšivač). U slučaju prskanja na drugu površinu, odmah obrišite vlažnom krpom / isperite vodom. Prikladno za pranje pri temperaturi vode do 60 °C. Pri višim temperaturama vode postoji rizik od oštećenja plastičnih dijelova uređaja. Sadrži: heksil cinamaldehid, linalol, linalil acetat, benzil salicilat, 4-terc-butilcikloheksil acetat, 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etan-1-on, heksil salicilat, d-limonen, cedril metil eter, 2-metil-3-(4-izopropilfenil)propanal, 6,7-dihidro-1,1,2,3,3-pentametil-4(5H)-indanon, citronelol, 7-hidroksicitronelal, kumarin, 2-metil-3-(3,4-metilenedioksifenil)-propanal, α-damascenon, β-pinen. Može izazvati alergijsku reakciju na koži. Čuvati izvan dohvata djece. Prije uporabe pročitati naljepnicu. U slučaju nadražaja ili osipa na koži: zatražiti savjet/pomoć liječnika. Odložite sadržaj/ambalažu u skladu s državnim propisima.
 
*Prikazane informacije mogu se malo razlikovati od onih na etiketi proizvoda: podložne su promjenama ovisno o njegovoj seriji. 
5
25x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Do not fill out this field:
5
AG Avatar of author | 6.6.2024
Sjajni proizvodi
5
A Avatar of author | 6.3.2024
Savršeno
5
MG Avatar of author | 3.2.2024
Vec godinama koristim svakakve proizvode samo kako bi moja odjeca lijepo mirisala, no tek sa Puella mirisima za rublje sam ispunio sva svoja ocekivanja. Meni osobno s obzirom da volim slatke mirise, najvise odgovara Quuenka (crveni). Svima ga preporucujem i jednostavno pazim da ne ostanem bez.
5
DL Avatar of author | 1.2.2024
Prezadovoljna, obični omekšivači se mogu sakriti. Sve miriše ljepo po stanu.
5
Avatar of author | 26.1.2024
Pred dobro baš sam oduševljena veš miriše a i cijela kuća
5
TP Avatar of author | 11.1.2024
Odličan miris, no ipak mi je zeleni najdraži i najdugotrajniji.
5
MM Avatar of author | 3.1.2024
Super miris, dugotrajan je, dovoljno je par kapi staviti u sušilicu na samome kraju, na vlažnu krpicu ili maramicu. Probala sam sve mirise, Queenka mi najbolje odgovara.
5
MP Avatar of author | 12.11.2023
Najljepši miris od svih. Čak i tijelo nakon nošene odjece miriši.
5
MG Avatar of author | 1.10.2023
Rublje mirisi savrseno i dugotrajan je miris..za svaku preporuku☺️
5
I Avatar of author | 16.9.2023
Nešto prekrasno...mirišljavo...mekano...nema mu zamjene... :)
5
IP Avatar of author | 10.9.2023
I m satisfied very much!
5
ŠZ Avatar of author | 1.8.2023
Prezadovoljna miriše prekrasno i dalje ću kupovati
5
MD Avatar of author | 28.7.2023
Savršen miris.
5
MC Avatar of author | 2.7.2023
Probala sam sve mirise, crveni mi se pokazao najbolji. Miriši odjeća, kuća, dvorište, sve... Tople preporuke. Nećete požaliti :)
5
NF Avatar of author | 10.6.2023
Odličan miris koji traje..🥰
5
Avatar of author | 23.5.2023
Odličan miris,cijela kuca mirisi od ovog mirisa,preporuka svima
Back shopping