Mirisno rublje: Kako postići ugodan miris pomoću parfema za rublje

Svi poznajemo nezamjenjiv miris i osjećaj svježine rublja upravo izvađenog iz perilice. Ali što ako bismo taj doživljaj mogli učiniti još boljim? U ovom članku ćemo pogledati zašto biste trebali odabrati naš parfem za rublje, na koje tkanine ga koristiti i kako može unaprijediti miris vašeg rublja.

 

Pranje odjeće u perilici

Zašto biste trebali odabrati Puella parfem za rublje?

S našim parfemom za rublje, možete obično pranje pretvoriti u čulno iskustvo. Formula ovih parfema bogata je aromatičnim uljima, koja jamče dugotrajan miris rublja.

 

Puella parfemi dizajnirani su da budu nježni prema koži, stoga su također idealni za osobe s osjetljivom kožom. Nema rizika od iritacije ili alergijske reakcije.

 

Naši parfemi za rublje ne sadrže:

 • teške metale,
 • ostatke onečišćenja,
 • dioksan,
 • SVHC tvari,
 • parabene,
 • PBT/vPvB tvari,
 • mikroplastike,
 • nanočestice

 

Proizvodi Puella ne sadrže sastojke životinjskog podrijetla i nikada nisu testirani na životinjama.

 

Za koje tkanine je parfem za rublje prikladan?

Na tržištu danas postoji mnogo proizvoda za pranje rublja, ali nisu svi od njih sposobni brinuti se o širokom spektru tkanina s istom nježnošću i učinkovitošću. Puella parfem za rublje je nježan i pogodan za različite vrste tkanina.

 

Bilo da je riječ o svili, pamuku ili poliesterskim tkaninama, ovaj parfem pruža visokokvalitetnu aromu bez oštećenja same tkanine.

 

Kako pravilno dozirati parfem za pranje?

Ako želite odjeću s ugodnim mirisom koji traje duže nego s običnim omekšivačima, počnite s pravilnim doziranjem.

 

Evo detaljnih uputa:

 1. Ulijte 5 ml koncentrata u pretinac za omekšivač.
 2. U perilicu stavite maksimalno 4 kg rublja.
 3. Odaberite odgovarajući program pranja i temperaturu prema uputama na etiketi odjeće.

 

Koje su dostupne veličine parfema za rublje?

 • Jednokratni uzorci od 5 ml

Upotreba jednokratnih uzoraka je jednostavna. Ulijte cijeli sadržaj paketa u pretinac za omekšivač i stavite 4 kg rublja u perilicu.

 

 • Bočica od 50 ml

Ako imate bočicu od 50 ml, imajte na umu da ima manji poklopac. Jedan poklopac sadrži 2,5 ml, što znači da su potrebna dva puna poklopca za preporučenu dozu.

 

 • Boce od 250 ml i 500 ml

Obe boce imaju poklopce od 5 ml, tako da sve što trebate učiniti je uliti jedan puni poklopac u pretinac za omekšivač.

 

Kako postići intenzivniji ili nježniji miris?

Preporučena doza je omjer od 5 ml koncentrata na 4 kg rublja, ali uvijek možete smanjiti količinu koncentrata za nježniji miris ili povećati za jači učinak.

 

SAVJET: Ne zaboravite na redovito održavanje perilice

Prašina, nečistoće i vodeni kamen mogu utjecati na kvalitetu pranja, a time i na konačni miris. Kako bi parfem za rublje Puella mogao doći do izražaja u svojoj punoj ljepoti, izuzetno je važno brinuti se o čistoći i ispravnom funkcioniranju vaše perilice.

 

Preporuke za intervale i metode čišćenja razlikuju se ovisno o marki i modelu perilice. Prilikom čišćenja perilice pažljivo slijedite upute u korisničkom priručniku.

 

Čišćenjem bubnja, brtvene gumice, filtra i pretinca za omekšivač redovito, osigurat ćete da vaše rublje uvijek bude čisto i da miris na odjeći traje dulje. Osim toga, briga o vašoj perilici produljuje njezin ukupni vijek trajanja.

 

Izaberite vrhunske parfeme za rublje Puella

U Puelli se trudimo donijeti vama najbolje od najboljeg - za vas, vaše rublje i naš planet. Pretvorite svoje pranje rublja u uzbudljivo iskustvo i pustite da vaša odjeća miriše upravo onako kako želite, zahvaljujući parfemima Puella.

Back shopping