Dozirna pumpa za parfem za rublje

Dozirna pumpa za jednostavno, precizno i beskontaktno doziranje Puella parfema za rublje.

 

Kupite ovu jednostavnu i praktičnu dozirnu pumpu za ugodno, precizno i beskontaktno doziranje naših parfema za rublje. Može se koristiti za boce od 250 i 500 ml. Ima atraktivan dizajn i, u kombinaciji s Puella bocom, postaje dekorativni element u vašoj kupaonici. Izrađena od plastike, može se ponovno koristiti i omogućuje precizno i nježno doziranje naših parfema za rublje izravno u pretinac za omekšivač.

Na lageru
0,59 €
Category: Svi proizvodi
Dozirna pumpa za parfem za rublje
New

Upute za korištenje:

Odvijte čep parfema za rublje, pažljivo uklonite originalni čep i zavijte dozirnu pumpu. Ako ste kupili dozirnu pumpu za bocu od 250 ml, skratite cijev na željenu duljinu prije umetanja u bocu. Da biste otključali pumpu, zavrtite gornji dio u smjeru prikazane strelice (ulijevo). Pritisnite pumpu nekoliko puta kako biste dozirali željenu količinu parfema.

 

Doza po pritisku je približno 1,5 ml.

 

Naglasak stavljamo na pošteni sastav i kvalitetu naših proizvoda
Ne sadrži
teške metale
Vegan
i cruelty free
Bez nanočestica
i mikroplastika
Bez parabena

Parfemi za rublje ne sadrže: teške metale, ostatke onečišćenja, natrijev klorid, dioksan, tvari posebno zabrinjavajućih svojstava (SVHC), parabene, tvari s postojanim, bioakumulativnim i toksičnim karakteristikama (PBT) i vPvB tvari, mikroplastike ili nanočestice.

Ne sadrži sastojke životinjskog podrijetla i nije testiran na životinjama.

Imate li bilo kakvih pitanja?

 

Rado ćemo vam na njih odgovoriti

Odgovori
Namijenjeno za vaš dom

 

Naši parfemi za rublje ističu se svojom sposobnošću da poboljšaju vaše iskustvo pranja rublja. Za razliku od uobičajenih omekšivača, Puella ne začepljuje vašu perilicu rublja i ostavlja vlakna rublja netaknutima, čime se čuva funkcionalnost vašeg rublja. Štoviše, njihov sastav sadrži visok postotak mirisnih ulja, osiguravajući intenzivan i dugotrajan miris.

Savjeti za uporabu i doziranje

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:
Back shopping