Puella gel za rublje

Gel za rublje Puella - Univerzalni gel za rublje pogodan za sve vrste rublja s visokom koncentracijom sredstava za čišćenje.

Značajke PUELLA gela za rublje:

  • Gel za rublje je pogodan za pranje svih vrsta rublja.
  • Prašak efikasno djeluje kao sredstvo za čišćenje, ostavljajući vaše rublje čistim i svježim nakon pranja.
  • Ima blagi i neutralan miris koji daje prostor za potpuno izražavanje mirisa rublja i drugih omekšivača tkanina.
  • Čuva boje i nježan je prema odjeći.
  • Učinkovito uklanja čak i najtvrdokornije mrlje.
  • Pogodan za sve vrste perilica rublja.
  • Dizajniran za savršenu harmoniju mirisa s Puella mirisima za pranje rublja.
  • Kompaktno pakiranje.

Upute za uporabu: Dodajte gel za rublje u pretinac za deterdžent vaše perilice rublja koristeći omjer od 10 ml koncentrata za svakih 4 kg rublja.

Variant
Na lageru Na lageru Trenutno rasprodano, odaberite drugu varijantu/proizvod Na lageru Choose variant
0,99 € 11,99 € 18,49 € 33,99 € from 0,99 €
Category: Svi proizvodi

GEL ZA RUBLJE PUELLA -  Doživite savršenstvo pranja s našim inovativnim proizvodom iz naše radionice. Naša univerzalna formula jamči da će vaša odjeća uvijek ostati čista i svježa. Ovaj moćan gel za pranje dizajniran je za sve vrste tkanina, bilo da se radi o nježnim tkaninama ili izdržljivim materijalima. Visoka koncentracija sredstava za čišćenje osigurava da vam treba samo mala količina za izvanredne rezultate. Samo 10 ml koncentrata na svakih 4 kg rublja. Zahvaljujući minimalnoj dozi nezačepljava vaš uređaj i produljuje njegov vijek trajanja.

 

VIŠE OD GODINU DANA TESTIRANJA -  Nakon intenzivnog testiranja i razvoja PUELLA gela za rublje, s ponosom predstavljamo vrhunski proizvod koji je najbolji u svojoj kategoriji. Pažljivo osmišljen kako bi njegove jedinstvene svojstva savršeno rezonirale s mirisima Puella parfema za rublje. Ovaj sklad donosi savršenu harmoniju, pružajući vašem rublju nezaboravan i dugotrajan osjećaj svježine i luksuznog mirisa.

 

Naglasak stavljamo na pošteni sastav i kvalitetu naših proizvoda
Ne sadrži
teške metale
Vegan
i cruelty free
Bez nanočestica
i mikroplastika
Bez parabena

Gel za rublje ne sadrže: teške metale, ostatke onečišćenja, natrijev klorid, dioksan, tvari posebno zabrinjavajućih svojstava (SVHC), parabene, tvari s postojanim, bioakumulativnim i toksičnim karakteristikama (PBT) i vPvB tvari, mikroplastike ili nanočestice.

Ne sadrži sastojke životinjskog podrijetla i nije testiran na životinjama.

Imate li bilo kakvih pitanja?

 

Rado ćemo vam na njih odgovoriti

Odgovori
Izrađeno za Vaš dom

 

Naš univerzalni gel za rublje PUELLA ističe se po učinkovitosti i efikasnosti. Za razliku od običnih gelova za pranje, može se pohvaliti znatno većom koncentracijom sredstava za čišćenje, što omogućuje kompaktno pakiranje i manje doze, a ipak osigurava savršeno čiste rezultate. Ono što gel za rublje PUELLA čini još iznimnijim jest njegova sposobnost da harmonično surađuje s mirisom PUELLA parfema za pranje rublja.

Savjeti za uporabu i doziranje

Važne informacije o proizvodu 

Ove informacije uključuju standardna zakonska upozorenja za ovu vrstu proizvoda:

 

 
UFI:JV53-21C1-100V-WKUS
Gel za pranje rublja Puella - univerzalan, iznimno učinkovit koncentrirani deterdžent za sve vrste tkanina. Osmišljen je i za postizanje savršenog sklada u kombinaciji s parfemima za rublje Puella. Opasnost! Sadrži: benzensulfonsku kiselinu, C10-13-alkil derivate, natrijeve soli. Nadražuje kožu. Uzrokuje teške ozljede oka. Štetno za vodeni okoliš s dugotrajnim učincima. Ako je potrebna liječnička pomoć pokazati spremnik ili naljepnicu. Čuvati izvan dohvata djece. Nakon uporabe temeljito oprati ruke i zahvaćene dijelove tijela. Izbjegavati ispuštanje u okoliš. Nositi zaštitne rukavice/zaštitu za oči. U SLUČAJU DODIRA S OČIMA: oprezno ispirati vodom nekoliko minuta. Ukloniti kontaktne leće ako ih nosite i ako se one lako uklanjaju. Nastaviti ispirati. Odmah nazovite liječnika. Odložite sadržaj/ambalažu u skladu s državnim propisima. Sadrži: subtilizin, smjesu parfema, reakcijsku smjesu: 5-kloro-2-metil-izotiazol-3(2H)ona [EZ-broj 247-500-7] i 2-metil-2H-izotiazol-3-ona [EZ-broj 220-239-6] (3 : 1). Može prouzročiti alergijsku reakciju. 5 – < 15 % anionskih površinski aktivnih tvari, 5 – < 15 % polikarboksilatā, < 5 % fosfonatā, < 5 % amfoternih površinski aktivnih tvari, < 5 % sapuna, enzimi, optička bjelila, parfemi, metilkloroizotiazolinon, metilizotiazolinon.
 
*Prikazane informacije mogu se malo razlikovati od onih na etiketi proizvoda: podložne su promjenama ovisno o njegovoj seriji.
5
3x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Do not fill out this field:
5
IM Avatar of author | 25.1.2024
Veselim se svakom mirisu, šteta da nema veće pakiranje deterdženta. Irena
5
MT Avatar of author | 24.12.2023
Top
5
M Avatar of author | 27.11.2023
Proizvod je odličan, nježan i ne treba ga puno stavljati... miriši i nakon vađenja iz sušilice..
Back shopping