Na što sve se mogu koristiti proizvodi Puella?

Puella proizvode preporučujemo koristiti samo prema uputama na njihovim etiketama, odnosno za njihovu primarnu svrhu.

Parfem za rublje

Parfem za rublje namijenjen je ne samo za svakodnevno rublje, već ga možete koristiti i za pranje ručnika, posteljine ili drugih tekstila poput deka ili zavjesa. Na taj način ćete osvježiti ne samo svoju odjeću, već cijeli vaš dom.

 

Neki od naših kupaca također su nam potvrdili da koriste parfem za rublje prilikom pranja podova ili u difuzorima. Međutim, u takvim slučajevima ne možemo garantirati učinkovitost ni sigurnost takve primjene, jer je proizvod namijenjen i testiran prvenstveno za pranje tekstila.

 

Pjena za kupku

Naša pjena za kupku je dizajnirana kako biste mogli uživati u savršenom opuštajućem kupanju s ugodnim mirisom. Jednostavno dodajte nekoliko kapi u toplu vodu i prepustite se uživanju u mirisu i udobnosti.

 

Miris za dom

Miris za dom je odličan način osvježavanja zraka i tkanina u vašem domu. Možete ga koristiti u raznim prostorijama poput dnevnog boravka, spavaće sobe ili kupaonice. Dovoljno ga je raspršiti u zrak ili na tkanine poput zavjesa i jastuka te uživati u ugodnom mirisu.

 

Da li su proizvodi pogodni za upotrebu u domaćinstvu s djecom i kućnim ljubimcima?

Da, svi naši proizvodi pažljivo su formulirani s naglaskom na sigurnost i kvalitetu. Prije upotrebe uvijek pročitajte i slijedite upute na etiketama kako biste bili sigurni da se pravilno koriste.

Back shopping