Jesu li Puella proizvodi prikladni i za funkcionalno rublje?

Da, naši perfemi za rublje i gelovi za rublje su prikladni i za funkcionalno rublje.

 

Prednosti naših proizvoda:

  • Očuvanje prozračnosti materijala: Sastav naših proizvoda osigurava da vaša odjeća ostane prozračna, što je ključno za funkcionalno rublje.
  • Očuvanje elastičnosti i oblika: Proizvodi Puella ne sadrže tvari koje bi mogle narušiti elastičnost i oblik vašeg rublja.
  • Štedljivost: Zahvaljujući uljnoj bazi, doziranje naših parfema za rublje je znatno niže nego kod običnih omekšivača. To znači da su naši proizvodi nježniji prema vašem rublju, kao i prema vašim uređajima i njihovim unutrašnjim dijelovima. Nisko doziranje parfema ne opterećuje tkanine u usporedbi s običnim omekšivačima.

 

Preporučeno doziranje

Parfemi za rublje

Za postizanje savršenih rezultata dovoljno je uliti 5 ml koncentrata u pretinac za omekšivač na 4 kg rublja. Ova mala količina parfema za rublje osigurat će da vaše funkcionalno rublje bude savršeno čisto, svježe i spremno za daljnju upotrebu.

 

Doziranje možete prilagoditi prema vlastitim preferencijama ovisno o željenoj jačini mirisa.

 

Gel za rublje

Gel za rublje dozirajte u omjeru 10 ml koncentrata na 4 kg rublja.


Za postizanje optimalnih rezultata također je važno prilagoditi doziranje proizvoda prema stepenu prljavštine rublja i tvrdoći vode koju vaša perilica koristi tijekom ciklusa pranja.

 

Meka voda Tvrda voda
Blago zaprljano 10 ml 12 ml
Jako zaprljano 12 ml 15 ml

 

Dodatne upute za pranje funkcionalnog rublja

  • Slijedite upute navedene na etiketama vašeg rublja: Svaki odjevni komad može imati specifične upute za pranje koje treba poštivati kako bi se očuvale njegove karakteristike.
  • Preporučene temperature i ciklusi: Perite na temperaturama i u ciklusima preporučenim za vaš specifičan rublje kako biste sačuvali njegove funkcionalne osobine.
  • Izbjegavajte previsoke temperature: Visoke temperature mogu oštetiti elastična vlakna i smanjiti učinkovitost funkcionalnog rublja. Obično su prikladne temperature od 30 do 40 °C.


Želite sa više informirati o našim proizvodima i pravilnoj uporabi? Posjetite našu stranicu s detaljnim uputama o doziranju: https://www.puellamirisi.hr/doziranje/

Back shopping