Način upotrebe

Mogu li Puella parfemi za rublje oštetiti perilicu rublja?

Naši parfemi za rublje, koji zamjenjuju obične omekšivače, su koncentrirani. Prema uputama na naljepnici proizvoda, njihov sadržaj treba doći samo u dodir s vlažnim rubljem i odgovarajućim odjeljkom za omekšivač tkanine, a ne s drugim površinama.

Unutarnji dijelovi perilice rublja izrađeni su od plastike otporne na više temperature i djelovanje kemijskih sredstava. Ako parfem dođe u dodir s manje otpornom plastikom na površini perilice rublja ili s drugom površinom, potrebno je slijediti upute na naljepnici proizvoda i odmah isprati zahvaćenu površinu vodom te obrisati krpom.

Prateći ove upute i pravilno rukujući proizvodom, postići ćete željene rezultate i spriječiti bilo kakav rizik od oštećenja perilice rublja ili drugih površina.

Kakvo je doziranje Puella parfema za rublje?

Za savršen rezultat, jednostavno ulijte 5 ml koncentrata u pretinac za omekšivač i dodajte 4 kg rublja (5 ml odgovara količini punog dozatora u našim bočicama od 500 ml i 250 ml ili dva puna dozatora u bočicama od 50 ml; u slučaju jednokratnih uzoraka, koristite cijeli sadržaj vrećice od 5 ml).

Doziranje možete prilagoditi prema svojim preferencijama za jači ili blaži miris.

Za detaljne upute o doziranju i preporukama za upotrebu naših proizvoda, posjetite našu stranicu za Doziranje.

Ne znam za Puella parfeme, koji je najbolji?

Za početak, preporučujemo da isprobate jednokratne uzorke svih mirisa koje nudimo u setu od 6 komada.

 

Možete birati između šest mirisa za parfem za rublje, bilo da preferirate slatke, svježe, cvjetne ili voćne tonove.

Parfem Double Y očarat će vas elegantnim mirisom cvijeta ylang-ylanga.

Frayo će vašoj odjeći pružiti svježu unisex aromu.

Unisex parfem JaLu obavit će vas svježim aldehidnim mirisom.

S parfemom Queenka vaš će ormar biti ispunjen slatkim mirisom cvijeća i ljeta.

EmiJa će obogatiti tekstil voćno-začinskim mirisom.

First Dream će vas umiriti tonovima lavande i vanilije.

 

Nakon isprobavanja uzoraka, možete odabrati miris koji vam najviše odgovara, a zatim naručiti veća pakiranja. Više informacija o našim parfemima za rublje možete pronaći OVDJE.

Kako koristiti Gel za pranje PUELLA?

Glavna svrha univerzalnog gela za rublja PUELLA je učinkovito čišćenje vašeg rublja, budući da je koncentrirano i visoko učinkovito sredstvo za čišćenje pogodno za bijelo, šareno i tamno rublje.

Vaše rublje će biti svježe i besprijekorno nakon svakog pranja. Proizvod ima vrlo nježan, delikatan i originalan miris, koji se prenosi na tkaninu samo kako bi je osvježio.

Osim toga, stručno je izrađen kako bi bio savršeno usklađen s našim PUELLA parfemima za rublja, osiguravajući iskustvo pranja koje je jednako ugodno koliko je i učinkovito.

Kako pravilno koristiti Puella parfem za rublje?

Puella parfemi za rublje su zamjena za omekšivač, pa ih treba dozirati samo u pretinac u perilici rublja namijenjen za omekšivač.

Da biste postigli željeni intenzitet mirisa, potrebno je slijediti preporučenu dozu proizvoda.

Za precizne informacije o pravilnom doziranju parfema za rublje, kliknite OVDJE.

Da biste uživali u prekrasnom i intenzivnom mirisu, potrebno je pravilno skladištiti proizvode. Preporuke za pravilno skladištenje možete pronaći OVDJE.

Je li Puella parfem prikladan za perilicu?

Puella je proizvod za pranje. Međutim, ne smije se koristiti izvan namijenjenog spremnika u perilici rublja (obično za omekšivač).

Hoće li se miris Puella parfema zadržati nakon sušenja rublja u sušilici?

Odjeća oprana našim proizvodima može se sušiti u sušilici bez gubitka mirisa čak i nakon sušenja.

Da biste održali intenzitet mirisa, preporučujemo sušenje odjeće na temperaturi do 80°C, koristeći program sušenja prikladan za određenu vrstu materijala.

Iz čega se sastoje parfemi za pranje?

Naši parfemi za rublje se ističu time što ne začepljuju vlakna tkanine kao obični omekšivači, čime se očuvava njihova funkcionalnost.

Štoviše, sadrže visok postotak mirisnih ulja, osiguravajući intenzivan i dugotrajan miris.

Za više informacija o sastojcima koji se koriste u našim proizvodima, preporučujemo da pročitate njihove odgovarajuće opise.

Točan sastav svakog proizvoda i detaljnije informacije možete pronaći u njihovom opisu na našoj web stranici.

Za što se još može koristiti Puella?

Proizvodi Puella namijenjeni su isključivo za upotrebu prema vrsti proizvoda - parfem za rublje, pjena za kupku, parfem za dom.

Preporučujemo korištenje Puella proizvoda samo sukladno uputama na njihovim etiketama, odnosno za njihovu primarnu svrhu.

Da li su proizvodi Puella pogodni i za funkcionalnu odjeću?

Naša zamjena za omekšivač je jedinstvena po tome što je na bazi ulja. Ova formula se razlikuje od uobičajenih omekšivača i donosi specifične prednosti za vašu odjeću.

Zahvaljujući uljnoj bazi, doziranje ovog omekšivača je puno manje. Na taj način štedite materijal odjeće i istovremeno svoju perilicu rublja.

Također bismo željeli osigurati da je naša zamjena za omekšivač pogodna i za funkcionalnu odjeću.

Međutim, u tom slučaju preporučujemo pranje odjeće prema uputama navedenim na odjeći i pridržavanje razine ciklusa pranja koja je tamo navedena kao preporuka za pranje.

Također, važno je pridržavati se načina upotrebe i doziranja proizvoda, koji možete pronaći ovdje: www.PUELLAmirisi.hr/doziranje

Kako pohraniti proizvode Puella?

Čuvajte proizvode na tamnom mjestu na sobnoj temperaturi i izvan dohvata djece. Nemojte koristiti nakon isteka roka navedenog na pakiranju.

Nakon upotrebe zatvorite bocu kako bi spriječili isparavanje mirisnog ulja. Nemojte prebacivati proizvod u druge posude.

Koncentrat može imati štetne učinke na neodgovarajuće plastike koje nisu dizajnirane za ovu vrstu proizvoda, što može uzrokovati kvarenje i proizvoda i posude.

Kako dozirati Puella parfem za pranje ako imam perilicu s funkcijom automatskog doziranja omekšivača (AutoDose)?

Puella parfem za rublje je visoko koncentriran, stoga je doziranje u usporedbi s običnim omekšivačima nekoliko puta niže. Stoga je potrebno postaviti automatsko doziranje perilice tako da je zadana količina za jednu dozu 5 ml na 4 kg rublja. Za ispravno podešavanje ovog omjera, molimo slijedite upute navedene u uputama za uporabu perilice ili se obratite proizvođaču vašeg određenog modela perilice.

Savjet: Ako imate problema s postavljanjem omjera kako biste osigurali ispravno doziranje Puella parfema, provjerite je li pretinac za omekšivač prazan i ne sadrži nijedan drugi omekšivač. Zatim ulijte potrebnu količinu parfema u pretinac i dodajte jednaku količinu vode kako biste izjednačili volumen s jednom standardnom dozom u automatskom doziranju perilice (ako vaš model perilice to dopušta).

Pri korištenju ovog postupka, perilica automatski dozira samo izliveni iznos Puella parfema tijekom svakog ciklusa pranja. Imajte na umu da je potrebno ponoviti ovo doziranje prije svakog novog pranja.

12 items total
Back shopping