Način upotrebe

Kakvo je doziranje Puella parfema za rublje?

Za savršen rezultat, jednostavno ulijte 5 ml koncentrata u pretinac za omekšivač i dodajte 4 kg rublja (5 ml odgovara količini punog dozatora u našim bočicama od 500 ml i 250 ml ili dva puna dozatora u bočicama od 50 ml; u slučaju jednokratnih uzoraka, koristite cijeli sadržaj vrećice od 5 ml).

Doziranje možete prilagoditi prema svojim preferencijama za jači ili blaži miris.

Za detaljne upute o doziranju i preporukama za upotrebu naših proizvoda, posjetite našu stranicu za Doziranje.

Ne poznajem mirise Puella, koji miris biste mi preporučili?

Na početku bismo vam preporučili jednokratne uzorke svih mirisa koje nudimo u setu od 6 komada.

Nakon isprobavanja uzoraka možete odabrati miris koji vam najbolje odgovara i zatim naručiti veće pakiranje.

Kako koristiti Gel za pranje PUELLA?

Glavna svrha univerzalnog gela za pranje rublja PUELLA je učinkovito čišćenje vašeg rublja, budući da je koncentrirano i visoko učinkovito sredstvo za čišćenje pogodno za bijelo, šareno i tamno rublje.

Vaše rublje će biti svježe i besprijekorno nakon svakog pranja. Proizvod ima vrlo nježan, delikatan i originalan miris, koji se prenosi na tkaninu samo kako bi je osvježio.

Osim toga, stručno je izrađen kako bi bio savršeno usklađen s našim PUELLA parfemima za pranje rublja, osiguravajući iskustvo pranja koje je jednako ugodno koliko je i učinkovito.

Kako pravilno koristiti Puella parfem za pranje?

Puella parfemi za pranje zamjenjuju omekšivač, stoga ih dozirajte isključivo u pretinac za omekšivač u perilici rublja.

Je li Puella parfem prikladan za perilicu?

Puella je proizvod za pranje. Međutim, ne smije se koristiti izvan namijenjenog spremnika u perilici rublja (obično za omekšivač).

Hoće li se miris Puella parfema zadržati nakon sušenja rublja u sušilici?

Nakon pranja rublja s našim proizvodima, možete ga također sušiti u sušilici jer neće izgubiti svoj miris čak ni nakon sušenja.

Iz čega se sastoje parfemi za pranje?

Naši parfemi za pranje se ističu po tome što, za razliku od običnih omekšivača, ne začepljuju perilicu, ne oštečuju vlakna rublja i time ne narušavaju njegovu funkcionalnost.

Osim toga, njihova formulacija sadrži visoki udio mirisnih ulja, što osigurava intenzivan i dugotrajan miris.

PUELLA - Parfemi za pranje ne sadrže: teške metale, ostatke onečišćenja, dioksan, tvari posebno zabrinjavajućih svojstava (SVHC), parabene, tvari s postojanim, bioakumulativnim i toksičnim karakteristikama (PBT) i vPvB tvari, mikroplastike ili nanomaterijale.

Proizvod također nosi oznake: Cruelty free i Vegan. Ne sadrži sastojke životinjskog podrijetla i nije testiran na životinjama.

Za što se još može koristiti Puella?

Proizvodi Puella namijenjeni su isključivo za upotrebu prema vrsti proizvoda - parfem za pranje, pjena za kupku, parfem za dom.

Preporučujemo korištenje Puella proizvoda samo sukladno uputama na njihovim etiketama, odnosno za njihovu primarnu svrhu.

Da li su proizvodi Puella pogodni i za funkcionalnu odjeću?

Naša zamjena za omekšivač je jedinstvena po tome što je na bazi ulja. Ova formula se razlikuje od uobičajenih omekšivača i donosi specifične prednosti za vašu odjeću.

Zahvaljujući uljnoj bazi, doziranje ovog omekšivača je puno manje. Na taj način štedite materijal odjeće i istovremeno svoju perilicu rublja.

Također bismo željeli osigurati da je naša zamjena za omekšivač pogodna i za funkcionalnu odjeću.

Međutim, u tom slučaju preporučujemo pranje odjeće prema uputama navedenim na odjeći i pridržavanje razine ciklusa pranja koja je tamo navedena kao preporuka za pranje.

Također, važno je pridržavati se načina upotrebe i doziranja proizvoda, koji možete pronaći ovdje: www.PUELLAmirisi.hr/doziranje

Kako pohraniti proizvode Puella?

Proizvode čuvajte zatvorene na tamnom mjestu izvan dosega djece.

Kako dozirati Puella parfem za pranje ako imam perilicu s funkcijom automatskog doziranja omekšivača (AutoDose)?

Puella parfem za rublje je visoko koncentriran, stoga je doziranje u usporedbi s običnim omekšivačima nekoliko puta niže. Stoga je potrebno postaviti automatsko doziranje perilice tako da je zadana količina za jednu dozu 5 ml na 4 kg rublja. Za ispravno podešavanje ovog omjera, molimo slijedite upute navedene u uputama za uporabu perilice ili se obratite proizvođaču vašeg određenog modela perilice.

Savjet: Ako imate problema s postavljanjem omjera kako biste osigurali ispravno doziranje Puella parfema, provjerite je li pretinac za omekšivač prazan i ne sadrži nijedan drugi omekšivač. Zatim ulijte potrebnu količinu parfema u pretinac i dodajte jednaku količinu vode kako biste izjednačili volumen s jednom standardnom dozom u automatskom doziranju perilice (ako vaš model perilice to dopušta).

Pri korištenju ovog postupka, perilica automatski dozira samo izliveni iznos Puella parfema tijekom svakog ciklusa pranja. Imajte na umu da je potrebno ponoviti ovo doziranje prije svakog novog pranja.

11 items total
Back shopping