Da li su parfemi za rublje Puella pogodni za alergičare, djecu i životinje?

Da, naši parfemi za rublje su dizajnirani da budu sigurni i pogodni za svakoga, uključujući alergičare, djecu i životinje.

  • Za alergičare

Parfemi za rublje su prikladni i za ljude koji pate od alergija i ekcema.

Svi naši proizvodi su dermatološki testirani. Testiranje je provela tvrtka CENTRUM estetické dermatologie, léčby akné a obličejových dermatóz syncare plus, s. r. o., 27.09.2023. Više informacija i konkretne rezultate možete pronaći na stranicama pojedinih parfema za rublje.

  • Za djecu

Proizvodi Puella su popularan izbor za obitelji s djecom zbog njihovog nježnog sastava. Doziranje možete prilagoditi prema potrebi. Ako je miris previše intenzivan, preporučujemo smanjiti doziranje čak do polovice.

  • Za životinje

Proizvodi Puella su prikladni i za pranje tekstila namijenjenog životinjama. Životinje imaju osjetljiviji njuh nego ljudi, stoga u ovom slučaju preporučujemo smanjiti doziranje čak do polovine. Time će se osigurati da miris ne bude preintenzivan za vašeg ljubimca i da ga ne smeta.

 

Dodatne korisne informacije

  • Probni komplet: Želite isprobati našu zamjenu za omekšivač? Naručite probni set odmah ovdje. Idealan način da saznate odgovara li naš proizvod vašim potrebama.
  • Sastav proizvoda: Naši parfemi za rublje ne sadrže teške metale, onečišćujuće ostatke, dioksan, SVHC, parabene, PBT/vPvB tvari, mikroplastiku niti nanomaterijale.
  • Doziranje proizvoda: Za optimalne rezultate preporučujemo pridržavati se preporučenog doziranja i uputa navedenih na etiketi naših proizvoda. Više informacija o pravilnom doziranju možete pronaći ovdje.
Back shopping