Otkrijte prednosti Puella gela za rublje u različitim veličinama

Za obojenu, bijelu ili crnu odjeću? Za nježnu ili izdržljivu odjeću? S Puella gelom ne morate donositi komplicirane odluke. Pogodan je za sve vrste tkanina i pruža ugodan miris. Zahvaljujući triju novih veličina, možete odabrati prema potrebama vašeg kućanstva, bilo da perete često ili povremeno, ili ako imate više članova u kućanstvu.

miris čiste bijele odjeće (izvor: Adobe Stock)

 

5 prednosti Puella gela za rublje

Kakve koristi može pružiti pralni gel? Možda ćete biti iznenađeni. 

 

1. Nježna njega za vašu odjeću

Puella gel za rublje sadrži posebne čistila i enzime koji učinkovito uklanjaju prljavštinu i neugodne mirise čak i pri niskim temperaturama. Pogodan je za ručno i automatsko pranje te nježno čisti i štiti boje i teksturu tkanina. Zahvaljujući tome, s njim možete prati nježnu, sportsku ili dječju odjeću.

 

2. Lako se kombinira s omekšivačem ili parfemom

Jeste li ikada doživjeli da se mirisi gela za rublje i omekšivača nisu slagali? Puella gel ima nježan, nenametljiv miris koji dopušta drugim sredstvima za njegu rublja da se istaknu, stoga ga možete kombinirati s bilo kojim omekšivačem ili parfemom za rublje.

 

3. Za manje i veće količine odjeće

Puella gel za rublje dostupan je u različitim pakiranjima - 1 l, 0,5 l i 250 ml, ovisno o veličini kućanstva, količini rublja i učestalosti pranja.

 

Koji volumen pralnog gela odabrati i zašto?

 

  • Ako imate veću obitelj ili trebate pralni gel za zahtjevnije pranje, preporučujemo odabir pakiranja od 1 l. Dovoljan je za 100 pranja, ovisno o tvrdoći vode i količini zaprljanog rublja. 
  • Za manje obitelji preporučujemo pakiranje od 500 ml, koje je dovoljno za otprilike 50 pranja. Sadrži istu količinu aktivnih sastojaka kao i pakiranje od 1 l, tako da će vaše rublje biti jednako čisto i svježe.
  • Najmanje pakiranje s volumenom od 250 ml idealno je ako živite sami ili s partnerom i perete manje često. Ovo pakiranje traje otprilike 25 pranja, ovisno o tvrdoći vode. Pakiranje od 250 ml također je odličan izbor za putovanja.

 

4. Kvalitetna i neškodljiva kompozicija

Gel za rublje ne sadrži teške metale i pogodan je za osobe koje imaju alergije. U njemu nećete pronaći mikroplastiku, pa ga mogu koristiti i vegani bez brige.

 

5. Pogodan za sve vrste perilica rublja

Puella pralni gel možete koristiti u različitim modelima i markama perilica rublja, bez obzira jesu li perilice prednjeg punjenja, perilice s gornjim punjenjem ili visokoučinkovite (HE) perilice koje zahtijevaju posebna nisko-pjenasta sredstva za čišćenje. Gel je učinkovit u različitim programima pranja, uključujući nježno pranje, intenzivno pranje ili ekonomične i ekološke programe.

 

pranje u perilici rublja (izvor: Adobe Stock)

 

Prednosti korištenja gela za rublje umjesto praška

Kako je gel za rublje bolji od praška?

 

Manja potrošnja, veća trajnost

Gelovi za rublje su koncentriraniji od pralnih prašaka, što znači da vam treba manje za istu količinu rublja.

 

Temeljito otapanje

Za razliku od prašaka, gelovi ne ostavljaju bijele mrlje na odjeći i ne začepljuju perilice rublja. Ako imate tvrdu vodu, gelovi su bolji izbor jer ne stvaraju kalcijev film.

 

Nema straha od prolijevanja prilikom doziranja

Gel je u tekućem obliku, što ga čini jednostavnim za izlijevanje izravno u dozator deterdženta. Stoga je lakše izmjeriti točnu količinu u usporedbi s praškom. Jednostavno izlijte željenu količinu gela prema količini rublja i stupnju prljavštine. Upute uvijek možete pronaći na ambalaži.

 

Učinkovito uklanjanje mrlja

Gel za rublje sadrži koncentrirane sastojke koji učinkovito uklanjaju mrlje i osiguravaju čistoću tkanina. Gel prodire duboko u vlakna, rezultirajući savršeno čistom i osvježenom odjećom s ugodnim mirisom.

 

obojene i bijele tkanine (izvor: Adobe Stock)

 

Učinkovit čak i s kratkim ciklusima

Za razliku od praška, gel djeluje odmah od početka pranja i stoga postiže visoku učinkovitost čak i s kratkim ciklusima pranja.

Bez obzira imate li puno obojene odjeće kod kuće, crna je glavna u vašem ormaru ili prolazite kroz hrpe dječje odjeće, Puella gel za rublje može se nositi sa svakom vrstom i bojom tekstila.

Back shopping