Zašto baš Puella?

pogodno za osobe
s alergijama

 

Dermatološki testirani
parfemi za rublje

 

dostava u roku
od 3 dana

 

korisnička
podrška

Naglasak stavljamo na pošteni sastav i kvalitetu naših proizvoda

Ne sadrže
teške metale

Veganski
i bez okrutnosti

Bez nanočestica
i mikroplastike

Bez
parabena

Neusporediva zamjena za omekšivač

Naši parfemi za pranje su visoko koncentrirani i proizvedeni na bazi ulja s visokim udjelom mirisnih ulja. Puella parfemi za pranje predstavljaju neusporedivu zamjenu za običan omekšivač i povoljan izbor za kupce koji žele postići visokokvalitetne rezultate i istovremeno štedjeti novac. U usporedbi s običnim omekšivačima, naši proizvodi dokazano ekonomska alternativa.

Intenzivan i dugotrajan miris

Naše parfimirane zamjene za omekšivače imaju jasan cilj - pružiti vam kvalitetu i intenzivan miris koji traje dugo, već od prvog doziranja. Ustvari, naše zamjene za omekšivače su najkoncentriranije u svojoj kategoriji kad ih usporedite s konkurencijom u našem segmentu.

Možete se pouzdati da će Puella zamjena za omekšivač pružiti najvišu razinu mirisa koji traje duže nego kod bilo koje druge marke. Rublje će nakon pranja s upotrebom Puella parfema za pranje također biti nevjerojatno mekano na dodir. Nakon pranja, rublje je također prikladno sušiti u sušilici.

Raznolikost mirisa

S našim PUELLA parfemima za pranje imate mogućnost odabrati iz našeg širokog spektra mirisa. Bez obzira preferirate li slatku lavandu i vaniliju First Dream, svježu kombinaciju cvijeća i citrusa JaLu, egzotične cvjetne note Ylang Ylanga Double Y, voćno-začinjeno iskustvo Emija, ili cvjetno-voćnu esenciju Frayo, ili možda najslađi voćno-cvjetni miris, Queenka. Naš izbor mirisa zadovoljit će svakoga.

Parfemi za rublje u usporedbi s običnim omekšivačima

Kod upotrebe običnih omekšivača često se događa da morate povećati dozu do dvostruke ili čak više kako biste postigli željeni učinak. Međutim, to može imati negativan utjecaj, kao što je začepljenje perilice i vlakana tkanine. Osim toga, prosječna doza običnog omekšivača može vas koštati i do 0,45 € po pranju.

Puella je cjenovno najpovoljniji izbor ne samo u usporedbi s običnim omekšivačima, već i s drugim sredstvima za pranje rublja. S našim proizvodima možete biti sigurni da će vaše rublje ostati svježe i mirisno dugo nakon pranja. Naša najpovoljnija i najveća ambalaža, dostupna po nevjerojatnoj cijeni od 0,26 € po pojedinačnoj dozi, namijenjena je za 100 pranja, a njena ukupna težina iznosi samo 0,515 kg (u kompaktnom spremniku od 500 ml).

Back shopping